Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha már megcsókoltuk egymást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már megcsókoltuk egymást és nem mond róla semmit sem, akkor félnem kéne attól, hogy nem lesz legközelebb?! (részeg story, hogy megcsókoltuk egymást.. de szinte mindig megtesszük már) Többi lent.

Figyelt kérdés

Mindketten 19 évesek vagyunk (hellyelközel:D), és én leszbikus vagyok, ő meg hetero. És tudja, hogy megcsókolt, de nem mondott semmit sem rá, hogy jó volt-e. (Annyi biztos, hogy csak azt tudom, hogy megcsókolt, de nem éreztem semmit, mert el volt a szám zsibbadvaXD). Ő nem tudom, hogy érzett-e valamit, és nem, nem fogom tőle megkérdezni.. de szerintetek ez akkor mi?

1. opció: Tetszett neki, CSAK nem akarja elmondani..

2. opció: Nem érezte XD.

3. opció: Nem tetszett neki... - amit kétlek, mert akkor nem kerülnénk ilyen helyzetekbe, ennyiszer meg főleg -

(már megkérdeztem tőle, hogy megcsókolna-e , ÉS a válasza az volt, hogy: "Lehet, ki tudja... de nem terveztem még" ... tehát, hmm.. furcsa, nagyon)

Vagy csak nekem, mindegy.

Értelmes válaszokat előre is köszönök.

2020. dec. 1. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan vársz értelmes válaszokat olyan kérdésre, hogy mi van egy számunkra ismeretlen ember fejében? Mindezt pár sorból.

De a kiírásban az, hogy szinte mindig megteszitek már amiatt azt sem értem, hogy mi a kérdés, amikor általános jelenség ez nálatok.

He leírják neked, hogy de ennek ellenére is vigyázz a heterokkal, úgyis tojni fogsz rá.

2020. dec. 1. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetero, tehát nem vonzódik nőkhöz, pláne ha meg is csókoltátok egymást és semmit nem mondott. Több hetero ismerősöm is van, aki csókolózott már nővel.
2020. dec. 1. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus vagyok és több alkalommal csókolóztunk már heteró barátnőimmel mert "mekkora buli!" nos hidd el, nekik ez nem jelent semmit :D

Mikor annyi idős voltam, mint te belementem ilyen hülyeségekbe, mert miért ne? De csak saját magadat bántod ezzel az egésszel.

Sima buli csók, semmi más.

Engedd el, nem jelent számukra semmit.

Ha még nem csókolózott mással, akkor jó gyakorlás, ha meg már volt kapcsolata, akkor meg simán húzza az agyad mert jaj de vicces.

Mondjuk ez inkább akkor lenne jellenző, ha idősebb lenne nálad.

Egyáltalán nem furcsa a csókos kérdésre adott válasza. Ha részegen adta akkor pláne.

Szóval félned kellene attól, hogy nem lesz legközelebb? Nos... inkább reménykedj benne, hogy nem lesz, és keress magadnak egy párt, akivel nem kell azon stresszelned, hogy akkor most mi van.

2020. dec. 1. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a #2 és a #3 válaszát. Megkönnyebbültem.
2020. dec. 2. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!