Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy készen állok az első közös együttlétre?
Figyelt kérdés
Vannak bármiféle jelei?
Mindkettőnknek az első, de már történt 1-2 dolog. :)
2020. nov. 26. 20:53
1/5 anonim válasza:
Mi az hogy készen állsz?
Bocsi, de nem értem a kérdést.
Ha szeretitek egymást, és szeretnétek ilyen formában is kimutatni mindketten a szereteteteket akkor szerintem okés.
2/5 anonim válasza:
Csak csináld ne agyald túl szerintem, velem is ugyanigy volt hogy mindkettőnknek eslő volt.
3/5 anonim válasza:
ezt érzi az ember,ha kérdezned kell akkor nem állsz készen.
4/5 anonim válasza:
Full ismeretlen emberek véleménye alapján akarsz sexelni?
Remek döntés!
De van jele. Amikor ujjra 1-2 dolgot csináltok akkor egyszercsak hirtelen csináltok még 3.4. dolgot is. És a végén kiderül,hogy sexeltetek.
5/5 anonim válasza:
Bármikor. A szűzhártyád úgyse fog elszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!