Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt fiatalkorban az ideálotok/'crushotok'? Ki most?
Most tiktokon ahogy láttam elterjedt ez,és igazából kíváncsi vagyok,mert láttam,hogy leszbikus lett mire ugye megérett,hogy ezt felfedezze magában,de paradox módon kiskorában fiú híresség volt a ,,nagy Ő".
Nálam ugyanígy,ilyen 13 évesen Ross Lynch-ért olvadt a szívem,most meg Cara Delevingne-ért (vagy épp ha meglátok nyilván egy olyan nőt/lányt h woow).😂 Kíváncsi vagyok a tiétekre,már akinek volt,h esetleg már ott is lány volt-e avagy sem.😌(Akinek nem az meg ne írja,hogy gyerekes,mert mindenki volt gyerek.)
Tiniként abszolút, totálisan oda voltam Emma Watson-ért (emiatt minden HP rész egyre jobb lett... ^^)
Kicsit később JLaw és Kristen Stewart volt a kedvenc, most leginkább Amy Adams és Eva Green a NagyŐ. :)
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!