Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok hetero?
Mindig is fiúkkal jártam, hozzájuk vonzódon szexuálisan és jelenleg is van párkapcsolatom. Akadt azért az eddigi életemben egy két olyan pont, amik a mai napig úgymond kísértenek.
Volt egy barátnőm akiért nagyon nagyon rajongtam, csókolóztunk párszor részegen és egyszer rá is kérdezett, hogy kipróbálnám e vele. Féltettem a barátságunkat, nem mentem bele de a mai napig ütöm a fejem a falba, hogy miért nem éltem a lehetőséggel. Úgy érzem ez több, mint kiváncsiság. A személye,a közelsége, az illata is nagyon hiányzik. Gyengéd szeretnék lenni vele.
Emellett van egy közismert szereplő, egy hölgy, akire viszont teljesen felizgulok, már a puszta látványára is. Néha szeretem őt nézni miközben..
Nem tartom őt emberileg semmire de iszonyúan bejön a teste.
Ez a két kis titkom van és bár viszonylag kiegyensúlyozott párkapcsolatban vagyok.. Néha szeretem nézegetni ennek a két embernek a képét és tovább fantáziálni. Ez azt jelentené, hogy amúgy tudnék lenni más lányokkal is vagy biszex lennék?
Nagyon szépen kérem, nyáladzó perverz fiúk ne válaszoljanak és főleg ne írjanak privátba! Engem komolyan érdekel leszbikus hölgyek, lányok válasza.
Ha egy biszexuális lány válasza is érdekes lehet: szerintem jó eséllyel nem vagy hetero. Ha feltétlenül ragaszkodunk a "csoportba soroláshoz", akkor az alapján, amit leírtál magadról, a vágyaidról, nekem úgy tűnik, hogy biszexuális vagy. De legalábbis, egy elég erős érdeklődés van benned.
Tudom, hogy nem egyszerű ez a helyzet. Természetes, hogy a lányok egy részének egyfajta traumát okoz ez a felismerés. Sokak szerint divat mostanában leszbinek vagy binek lenni, de aki átélt ilyet, az tudja, hogy az esetek többségében több ez, mint buliban, piásan smárolás.
Jól érzékelem, hogy Te is szorongsz a felismerés miatt? Vagy inkább a barátod, környezeted reakciója miatt aggódsz?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!