Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok erre vagy mit gondolnátok?
Bocsi, h pasiként írok, de mikor szexuális dolgokról beszélgettek, kit mi és hogyan izgat, akkor rákérdezhetsz, h a popsiját nyalták- e már ki. Ebből következtethetsz h áll a témához, h fújjogna, akkor is tudod mondani, h pedig milyen finom is az, nem tudja mit hagyott ki eddig. :)
Én pasiként így szoktam, és imádom kinyalni a lányokat én is ott, tudom mit érzel. :)
38F
A jó szex a kommunikáción múlik, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Kérdezd meg, beszélgess vele róla. Mond el, hogy téged ez bizony felizgat. Egymás előtt nem szabad szégyellősködni, ettől lesz jó a kapcsolat.
Amúgy elárulom, egy alapos mosakodás után nincs ott semmi zavaró dolog én örömmel fogadom és igyekszem viszonozni.
38N
Én imadnam, bar ha rakerdeznenek nem biztos, hogy bemernem vallani. Viszonozni is szivesen viszonzom!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!