Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan reagálnátok erre vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre vagy mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Nagyon izgatónak találom azt mikor egy lánynál orál közben lejjebb is kinyalom. Eddig sosem próbáltam, mert esetleg rosszul is reagálhat. 19N
2020. nov. 17. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez tabu terület. De minden más szabad.
2020. nov. 17. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Bocsi, h pasiként írok, de mikor szexuális dolgokról beszélgettek, kit mi és hogyan izgat, akkor rákérdezhetsz, h a popsiját nyalták- e már ki. Ebből következtethetsz h áll a témához, h fújjogna, akkor is tudod mondani, h pedig milyen finom is az, nem tudja mit hagyott ki eddig. :)

Én pasiként így szoktam, és imádom kinyalni a lányokat én is ott, tudom mit érzel. :)

38F

2020. nov. 17. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Így szoktam= így tenném, mert sokszor nem fordult még elő, na. :D
2020. nov. 17. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem izgatna egyáltalán a dolog és nem váltana ki belőlem semmit, de nem tiltanám azért a lánynak ha ő szeretné. Egyszerűen belőlem nem váltana ki se jó,se rossz érzést
2020. nov. 17. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerűen figyeld a reakcióit, figyelj rá. Ha látod, hogy nem reagál rá jól, akkor hagyd.
2020. nov. 17. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a fenék terület kényes téma és nem jó ötlet az, hogy figyeled mit reagál a másik. Ezzel szerintem nagyon mellé tudsz nyúlni és esetleg tönkre is tudod tenni az adott pillanatot. Nincs baj azzal, hogy erre vágysz és ki szeretnéd próbálni, de ezt előtte jobb ha lekommunikálod.
2020. nov. 18. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:

A jó szex a kommunikáción múlik, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Kérdezd meg, beszélgess vele róla. Mond el, hogy téged ez bizony felizgat. Egymás előtt nem szabad szégyellősködni, ettől lesz jó a kapcsolat.

Amúgy elárulom, egy alapos mosakodás után nincs ott semmi zavaró dolog én örömmel fogadom és igyekszem viszonozni.

38N

2020. nov. 18. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én imadnam, bar ha rakerdeznenek nem biztos, hogy bemernem vallani. Viszonozni is szivesen viszonzom!

20/L

2020. nov. 19. 01:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ezzel probléma, minden ami örömet okoz, az nem tiltott. Kommunikáljatok és akkor nem lesz belőle félreértés.
2020. nov. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!