Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy reagálnátok erre,ha beállítana egy ilyennel a barátnőtök vagy leendő barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ha azt mondaná neked: úgy érzi,hogy az sokkal jobban beindítja őt, ha kívánatosnak tartod őt és ezt ki is fejezed valahogyan,mint mondjuk a nemi szerved,vagy úgy egyáltalán a tested. Szóval az utóbbi sokkal kevésbé indítja be őt szexuálisan.

Van olyan köztetek,aki esetleg megsértődne ezen?

2020. nov. 5. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
A nők általában nem a látványtól indulnak be, inkább attól hogy látja rajtad azt h kívánod őt, vagy ha valamilyen módon kifejezed neki... Így vagyok ezzel én is szóval megérteném és a kedvében járnék... Nem tudom hogy neked ezt pontosan hogy mondhatta a baratnőd, de ha például olyan stilusban akkor lehet én is sértőnek tartanám...
2020. nov. 5. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Mivel elég gáz a testem, én ezen nem sértődnék meg.
2020. nov. 6. 05:51
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem sértődnék meg,talán azért is mert engem is vonz a kíváncsiság. 41N
2020. nov. 6. 05:57
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Ez valami demiszexualitás, de szerintem nem baj
2020. nov. 6. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem demiszexualitás csak egyszerűen ez van. Én is így voltam eleinte, helyzetek pillanatok csokol i dotottak be nem a teste látványa. Persze ezt nem kell az orra alá dörgölni. Mondhatod ugy hogy imádok veled lenni, annyira beindít ahogy rámnézel vagy látom hogy kívánsz. Azt nem kell igy kimondani hogy a tested nem indit be..
2020. nov. 6. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem bántana, ha a testem nem indítaná be a másikat.. Elgondolkoznék azon vajon tényleg vonzódik-e hozzám vagy általában a nőkhöz.. Szeretném, ha egyenlően működne köztünk a szexualitás. Nekem is jól esne és beindítana, ha vonzónak tartana. Ez így lenne oké, nem?

Ez csak személyes vélemény, de én nehezen viselném azt, ha valaki csak azt élvezi, ha én kivánom őt.

2020. nov. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!