Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stílusos lenne ezzel meglepni a barátnőmet, aki rocker?
Vennék egy egyszerű, egyszínű (mondjuk fekete) bugyit, aminek rányomtattatnám a hátsó felére, hogy "Dobszerkó" s abban tetszelegnék neki otthon.
Nagyon béna lenne, vagy szerintetek frappáns, ötletes?
Bocs cimbi, de szerintem a zenét szereti nem az idiótákat akik tárgynak nézik. Vegyél inkább neki egy koncentrjegyet (mondjuk az drágább meg a covid miatt ki tudja mikor lesz), valami relikviát, posztert akármit a kedvenc zenekarától, vagy az örök slágert - édesség, virág.
Ha meg már szexuális dolog akkor valami szexi rucit.
Nem tom, nekem annyira nem jönne be.
Pláne azért a 20 mp nevetésért ennyit szemvedni.
Rocker alatt mit értünk?
Egy valóban (hobbi)dobost? Mert ha igen, akkor még jópofa is lehetne.
De egy mezei rockzene-rajongó nem biztos, hogy tudna vele mit kezdeni.
Én nagyon szeretem a rockot, de a dobra egyáltalán nem figyelek benne. Engem az ének elégít ki nagyon.
Plusz tudody hiába szeretem a rockzenét, én a seggpaskolást, seggmarkolást is nagyon, nagyon utálom. Csinálni és azt is, ha nekem csinálják. Nálam nem érnél célba ezzel az ajándékkal.
De ez én vagyok, a barátnőd meg lehet teljesen más. Fene tudja. Vagyis inkább te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!