Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elő szokott fordulni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elő szokott fordulni, hogy alkalmanként beiktattok szerepjátékokat?

Figyelt kérdés

Nem kell kapásból valami irdatlan nagy dologra gondolni, mint pl. beöltözni nővérnek, vagy valami mangás karakternek, hanem csak valami egyszerűbb.

Mondjuk nálunk van, hogy barátnőm a kinőtt, szakadt ruháit kukába hajítás helyett hasznosítva örömlánynak öltözik, kiáll a kertünkben a fához, én egy véletlenül arra tévedt járókelő vagyok, ő pedig elcsábít.

Vagy pl. vízvezetékszerelőként tetszeleg előttem, én pedig lesem őt munka közben, ő ezt észreveszi, aztán "bűnbe esünk".

Vagy még egy: Kiabálós, székfelrugós, tányérdobáló veszekedést imitálunk, ő halálosan megsértődik, nekem pedig az a feladatom, hogy rengeteget bókoljak, könyörögjek neki, míg nagy nehezen kiengesztelődik és "összebújunk".

Tehát akár csak ilyen egyszerűbb dolgok, ti szoktatok így játszadozni néha?

2020. okt. 7. 07:59
 1/1 anonim ***** válasza:
54%

Ja, ez teljesen okés. Mondjuk mi inkább cicásat szoktunk, van füle meg farok plugja, nyakörve, de ez már részletkérdés

Meg DnDt is mert kockák is vagyunk.

2020. okt. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!