Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már össze magát heteronak vallo lánnyal? Ha igen,akkor hogy történt?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 15:49
1/5 anonim válasza:
Össze nem jöttem viszont “kaland” az volt :D aztan kiderült hogy nem is annyira hetero :D
2/5 anonim válasza:
Tobb hetero is probalt mar rammaszni, ha ivott kicsit, egy baratnom fel pohar bor utan is mindig felhozza, de en nem kezdek ittas lanyokkal, szoval offolni szoktam oket, de leglehetosen sok az ilyen hetero no egyebkent.
Aztan aki ossze is jott vele altalaban nem lett jo vege, baratsag veget jelentette, amennyiben az elozte meg a dolgot. Aztan nekem nem er annyit egy par dugas, hogy baratot veszitsek el.
3/5 anonim válasza:
Nem az számít minek vallja magát, hanem hogy mit csinál, mi vonzza :)
4/5 anonim válasza:
Kapcsolatom még nem volt, nem is lenne jó beleszeretni olyanba aki nem tartja magát melegnek vagy biszexnek.
Viszont feküdtem már le ilyen lánnyal, nem is egyel, és megjegyzem, én nem erőltettem, ők kezdeményeztek mindig.
5/5 anonim válasza:
Volt a fősulin, beleszerettem a csajba és az ágyban pedig semmi nem volt. Mutatott összebújós csajos fotókat de én még akkor sem fogtam fel és mástól tudtam meg hogy leszbikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!