Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt érezni, hogy vesztem el az érdeklődésemet a fiúk iránt, és inkább a lányok érdekelnek jobban. Mit tegyek?
Másfél-2 éve már, hogy főleg lányok/nők jönnek be. Előtte is gyanakodtam már, hogy a velem egyneműekhez (is) vonzódom, már csak abból, hogy pl. női celeb crushaim is voltak, vagy hogy valamelyik lány ismerősöm nagyon megtetszett.
Még 2 éve volt egy hosszú párkapcsokatom egy sráccal, akivel le is feküdtünk, de egyáltalán nem izgatott fel, és végig színlelnem kellett az orgazmust, ami nagyon kellemetlen volt. Azt hittem, hogy én nem csinálom jól, velem van a baj, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy azzal volt baj, hogy nem keltett bennem az vágyat, hogy egy sráccal fekszek le. Viszont amikor képbe jött egy lány, aki ilyen plátói szerelmem volt, iránta sokkal jobban érdeklődtem olyan téren is. De nem lett belőle semmi, nagyon félénk voltam.
Ezzel az a baj, hogy kb senkinek nem merem elmondani, hogy mi zajlik bennem, főleg nem a szüleimnek. Anyukám még lehet megértené, de sajnos apukám nagyon homofób, nem szereti a melegeket. Nagyon szeretnek mind a ketten, de félek, hogyha ezt elmondanám nekik, azzal valami nagyon nagy törést okoznék bennük.
Viszont folyamatosan kérdezgetik, hogy van-e valamilyen srác már a képben, vagy mikor hozok haza valakit, és erre nem tudok sosem mit válaszolni.
Nem tudom, hogy elmondjam-e nekik, vagy sem.
Illetve, jelenleg van egy lány az egyetemen, akiről 90%-ig biztos vagyok, hogy leszbikus és nagyon megtetszett. Nagyon sokat szoktunk nevetni és nagyon jól érzem vele magam.Minden héten találkozunk, de sose csak kettesben, mindig valamilyen társasággal, aztán ott van, hogy csak úgy néha kettesben beszélgetünk. Volt már, hogy nagyon közel álltunk egymáshoz, vagy összeért valamelyik végtagunk. Viszont merek közeledni felé, mert néha olyan, mintha tartani akarná a távolságot. Az is megfordult a fejemben, hogy lehet van barátnője. Nem tudok nem gondolni rá, mindennap eszembe jut. Amikor meglátom görcsbe rándul a gyomrom, és kicsit zavarba is jövök.
Esetleg tudna valaki valamilyen tanácsot adni, hogy ezt mégis hogyan kezeljem?
19/L
Szerintem nyugodtan beszélgess erről vele akár neten is. Vagy üljetek be valahova, esetleg találkozzatok a koleszban/albiban stb...
Ettől függetlenül vannak társkeresők kifejezetten leszbiknek is. Biztos találsz olyat, aki türelmesen megmutatja neked ezt a részét is szexnek. :)
Az előttem írók egész jól összefoglalták. Talán még annyit fűznék hozzá hogy szüleidnél egyelőre hanyagold a felvilágosítást. Jó kifogás a pasi kérdésre hogy előbb a karrier. Snassz de beválik. Tehát előbb bizonyosodj meg róla hogy tényleg az-e a helyzet amire gyanakszol, vagy csak az előzetes tapasztalatok hajtanak, mert ha nem vagy meleg, és csak kíváncsiság a fő mozgatórugó, (amit kétlek, de előfordul) akkor jól meg tudja bonyolítani az otthoni helyzetet. A párkeresést viszont annyiban meg fogja nehezíteni az hogy próbáltad fiúval, hogy több olyan leszbikus is van (az én környezetemben legalábbis, szóval itt a szórás elég nagy lehet, mert nem rendelkezem átfogó ismeretekkel) akik nem szívesen érnek hozzá úgy valakihez, ha az illető érintkezett ilyen módon férfival, és eléggé fel tudja ez kavarni a kedélyeket, csúnya végkifejletet és még csúnyább szócsatát okozva, úgyhogy azt tudom tanácsolni hogy először biszex közegekben tájékozódj, ahol nem küldenek el a búsba ezért a tapasztalatért és nem veszi kedved az ismerkedéstől. Az említett lánnyal pedig először is nem ártana ha tudnátok kettesben érdemben beszélni mert lehet társaságban nem fogja bevállalni, vagy nem is akarja, és az is megeshet (magamból kiindulva) hogy tetszel neki de úgy van vele hogy nem kölcsönös ezért inkább tartózkodik. Aztán ha minden jól alakul, és megvan a közös hang próbáld úgy irányítani a beszélgetést hogy árulkodó részletek kiderülhessenek amennyiben tartasz konkrét kérdéstől. De lehet ő is félénk, ezért küld olyan amilyen jeleket, ha pedig párja van, az sem a világ vége, mert mint "sorstárs" is tud segíteni, hogy ebben a kusza helyzetben kiigazodj magadon. Viszont az hogy maszturbáció közben milyen gondolatok vannak, csalóka mert mindenki "másra izgul", ezek eléggé eltérőek lehetnek, mindenféle nemi hovatartozás és vonzódástól függetlenül.
Na de vissza a témához.
Sokat segít ha valakivel meg tudod osztani a gondolataidat, kételyeidet, erre több fórum és közösségi csoport is van itt ott, azt ajánlom oda is nézz be, hátha tudnak segíteni kiigazodni magadon, vagy írj egy üzit ha gondolod. A zavarral viszont sajnos nem sokat tudsz kezdeni mert a fejed így is úgy is vörös lesz :D
Köszönöm szépen! Úgy lesz.😊
Jajj semmi gond, én is van, hogy elírok néha valamit.😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!