Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőmet meglepni egy másik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet meglepni egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés

Párom biszexuális, de még soha nem volt együtt másik lánnyal, annyi tartja vissza, hogy nem akar megcsalni. Hiába mondtam neki, hogy nem venném annak, főleg hogy tudnék is róla.

Egyszer majdnem lefeküdtek a barátnőjével, de leálltak a dologgal.

Hülyeség lenne meglepni egy másik lánnyal? Élőben nem tudna neki ellenállni. Nem hármas lenne meg hasonlók, csak ők ketten. Szeretném ezt a vágyát teljesíteni.

2020. szept. 23. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
En szivesen lefekudnek vele. :D
2020. szept. 23. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Izé... biztos, hogy az ő vágyát akarod teljesíteni és nem a sajátodat, hogy két nővel legyél? :D

Egyébként nem jó ötlet meglepetésszerűen, mert lesokkolod vele. Alaposan beszéljétek át és azért neki is van "némi" beleszólása hogy ki legyen a 3. játékos. Ha hirtelen váratlanul odatoppantasz egy +csajjal (még akkor is ha kettesben "küldöd rá") az nagyon csúnyán is el tud sülni.

2020. szept. 23. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Attól hogy biszex még nem feltétlen vágyik arra hogy legyen egyszerre mindkettő neki.

Ha azt mondta, hogy boldog veled, hidd el neki.

És egyébként is, nem hiszem, hogy te tudnál egyedül pont olyan nőt választani aki bejön neki.

Ne akard ráerőrltetni. Ha azt monta nem, akkor nem és kész.

2020. szept. 23. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

én is lefeküdnék vele :D

27/l

2020. szept. 23. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Ezt a döntést én meghagynám neki. Te biztosítottad róla, hogy ha úgy érezné számodra ez nem lenne probléma innentől az ő döntése hogy él-e vele vagy sem. Azt meg szerintem érdemes tisztáznod magadban is, hogy bár neked az, hogy egy nővel fekszik le nem ugyanaz mintha egy másik pasival feküdne le, talán még tetszik is a gondolat, és nem megcsalás, de egy biszexuális embernél nincs különbség hogy milyen nem illetővel történik az aktus, a megcsalás az megcsalás. Ezt pedig nem erőltezheted rá, és nem is ettől leszel jobb párja másnál.
2020. szept. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!