Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudok bátorságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudok bátorságot gyűjteni egy coming outhoz?

Figyelt kérdés
(jöhetnek bátran a a motiváló szövegek😉)

2020. szept. 22. 22:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. szept. 22. 23:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük talán ott, hogy miért akarsz coming outolni... Nem kell kiraknod a faliújságra. Ha a családnak szeretnéd megmondani az megint más, de ehhez mondjuk nem ártanak olyan infók, hogy milyen a családod álláspontja, mennyire nyitottak stb.
2020. szept. 22. 23:19
 3/15 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőmnek szeretnék (nem tetszik). Ő az aki kb mindent tud rólam. De olyan közvetlenül beszél erről hogy egyszerűen nem tudom megmondani neki. Pedig nagyon megkéne mert teljesen abban a hitben él hogy hetero vagyok. A családomnak majd elmondom ha l

elköltöztem mert első dolguk lenne kitagadni.

2020. szept. 23. 13:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az is érdekes azért, hogy a legjobb barátnőd nem is sejti, közben meg mindent tud rólad... még ha füllentesz is előtte, amiből továbbra is azt hiszi hetero vagy azért ilyen közeli barátnőnek már rég le kellett volna esnie... szerintem.
2020. szept. 23. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre válaszolva.. mondd meg neki egyszerűen. Ha a legjobb barátnőd, nem lenne szabad hogy ez a barátságotokat befolyásolja.
2020. szept. 23. 13:30
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 én is csak nemrég jöttem rá arra hogy leszbikus vagyok előtte meg nagyon nagyon hetero gyerek voltam, minden fiút megbámultam. Nem azért mert érdekelt volna csak valahogy úgy éreztem hogy ezt várják el tőlem.

#5 nem az a bajom hogy esetleg nem fogadná el. Tudom hogy valószínűleg nagyon jól kezelné hisz csomó lmbtq ismerőse van. Csak nem megy. Már vagy százszor játszottam le a szituációt a fejemben, de amikor oda kerülök egyszerűen nem tudom elkezdeni

2020. szept. 23. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
És miért érzed úgy, hogy ezt el kell mondanod neki? Jobb lenne attól a barátságotok?
2020. szept. 24. 11:59
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 ha elmondanám neki akkor megszabadulnék az olyan kérdésektől, hogy ,,ugye milyen helyes?", vagy az olyan megszólalásoktól, hogy ,,mert te is ugyanolyan heteró vagy mint én". Azt szeretném hogy tudja mert nem akarok titkolózni előtte
2020. szept. 24. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

Én csak azt mondom ha ezért a család kitagad akkor nem akarom kommentálni...

Ha nekem van egy gyerekem azt elfogadom a nemi hovatartozástól függetlenül. Ezért a saját vérem, családom, gyerekem.persze ha esetleg kitagad akkor a szülő később se jöjjön segítség miatt amikor neki kell majd, mert öreg korra ez előjön. Persze akkor már a gyereke mi? Amúgy persze biztos furcsa lenne a szituáció de akkor is a saját gyerekem.

2020. okt. 5. 06:55
 10/15 anonim ***** válasza:
2020. okt. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!