Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudok bátorságot gyűjteni egy coming outhoz?
A legjobb barátnőmnek szeretnék (nem tetszik). Ő az aki kb mindent tud rólam. De olyan közvetlenül beszél erről hogy egyszerűen nem tudom megmondani neki. Pedig nagyon megkéne mert teljesen abban a hitben él hogy hetero vagyok. A családomnak majd elmondom ha l
elköltöztem mert első dolguk lenne kitagadni.
#4 én is csak nemrég jöttem rá arra hogy leszbikus vagyok előtte meg nagyon nagyon hetero gyerek voltam, minden fiút megbámultam. Nem azért mert érdekelt volna csak valahogy úgy éreztem hogy ezt várják el tőlem.
#5 nem az a bajom hogy esetleg nem fogadná el. Tudom hogy valószínűleg nagyon jól kezelné hisz csomó lmbtq ismerőse van. Csak nem megy. Már vagy százszor játszottam le a szituációt a fejemben, de amikor oda kerülök egyszerűen nem tudom elkezdeni
Én csak azt mondom ha ezért a család kitagad akkor nem akarom kommentálni...
Ha nekem van egy gyerekem azt elfogadom a nemi hovatartozástól függetlenül. Ezért a saját vérem, családom, gyerekem.persze ha esetleg kitagad akkor a szülő később se jöjjön segítség miatt amikor neki kell majd, mert öreg korra ez előjön. Persze akkor már a gyereke mi? Amúgy persze biztos furcsa lenne a szituáció de akkor is a saját gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!