Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ezek nagyon alpári dolgok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nagyon alpári dolgok, még akkor is, ha csak otthon a négy fal zajlanak?

Figyelt kérdés
Hogy hirtelen egy-két példát mondjak, egymás fenekére csapunk, meghúzzuk egymás orrát, csipkedjük egymás fülét, összetúrjuk egymás haját, játékosan felpofozzuk egymást meg még ezer hasonló dolog?

2020. szept. 21. 09:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

A 9-es vagyok. Azokra ott van a pénteki teadélután.

Nem tartom magam unalmas felfogású embernek, de ez nekem már ilyen piszkálás szinten van, ami lassan a “Na hagyjál már” kategóriát veri. Ha pedig tudja tudja az illető, hogy nem szeretem, ha valaki húzgálja orrom, fülem vagy szétb.ssza a hajam, el is várom hogy ne csinálja és ne idegesítsen vele. Még akkor se ha játszunk.

2020. szept. 21. 10:51
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

#11 akkor megismétlem: szóval ha ez mind a két félnek örömet okoz, vagy szórakoztatja, akkor ez szuper!

(...ezért fontos és nehéz is megtalálni a számunkra megfelelő párt...)

2020. szept. 21. 10:54
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Elsőre azt nem olvastam.

Ha mindkét fél élvezi, akkor rendben van. Nekem ez attól függetlenül marad az idétlenkedés szintjén.

2020. szept. 21. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
#13 Mert neked más az értékrendszered, ezzel sincs semmi gond.
2020. szept. 21. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező! Két dolog:

1. Hülyeség volt kérdezned mert: "A molnár a fia meg a szamár"

2. Hülyeség volt kérdezned mert: "Az légy aki vagy! Érezd Jól magad!"

2020. szept. 21. 12:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, tényleg hülyeség volt ennyire agyalnom. #15-ös nagyon frappáns! :D De igaza van. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
2020. szept. 21. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat két emberen múlik csak és kizárólagosan, nem a több milliárd másikon akik önjogon ítélkeznek. Ha nektek ez így oké,akkor teljesen rendben van ennyi számít.
2020. szept. 25. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekesnek tűnik, de ha nektek jó, és a négy fal közt marad, csináljátok!
2020. szept. 25. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi a párommal megcsavarni szoktuk egymás orrát, vagy éppen meghúzni a másik haját, fülét... :D Szerintem ezek a kis csípkelődések teljesen normálisak minden párkapcsolatban. Esetleg pöckölgetni, bökögetni és lökdösni is szoktuk egymást. Én 25 vagyok, ő 30 éves és így telnek a mindennapjaink 6 éve.
2020. szept. 28. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!