Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Amennyiben nem indiszkrét a kérdésem) Szoktatok hülyéskedni, viccelődni egymással?
Figyelt kérdés
Gondolom igen, szóval inkább az a kérdésem (azért is írtam, hogy remélem nem vagyok indiszkrét), hogy miket szoktatok mondani és/vagy csinálni?2020. szept. 3. 09:17
2/9 anonim válasza:
nem kell a szánalmad.. :D volt aki nagyon rosszul reagálta le, de többnyire fúrásnál jó :D
3/9 anonim válasza:
Mármint mikor illetve milyen szituációra gondolsz?
Intim? Igen, én rendszeresen poénkodom és ezt a helyzet adja ,hogy mikor mivel.
4/9 anonim válasza:
barátnőm egyszer pukizott véletlenül szex közben, azóta néha Fingós Marinak hívom
5/9 A kérdező kommentje:
#2: ?
#3: Bármilyen szituációra, széles körben, hétköznapi dolgoktól kezdve szabadidőn át, egészen intim helyzetig, szavak, tettek, bármi.
#4: Juj, ez nagyon édi! :D
2020. szept. 3. 11:00
6/9 anonim válasza:
#4 vagyok. Mindig kiröhögöm, ha eszembe jut.. mire ő megsértődik. Néha verekszünk is. de vicces :D
7/9 anonim válasza:
Ó dehogy, ha együtt vagyunk akkor mindketten olyan búvalb.ottak vagyunk mint akik temetésre készülnek. Miért ne viccelődnénk, lennénk vidámak??? Ha szeretsz valakivel együtt lenni akkor vagy a legfelszabadultabb, a mosoly, nevetés, jókedv szinte magától jön.
8/9 A kérdező kommentje:
#7-es, Ne kekeckedj, a kérdésem alatt ki is javítottam magamat, íme: Miket szoktatok mondani és/vagy csinálni?
2020. szept. 3. 14:27
9/9 anonim válasza:
Mikor megismerkedtünk már akkor is folyton azt hagoztatta, hogy én milyen kis fiatal vagyok ő meg már tök öreg hozzám képest(jegyzem meg 3 év van közöttünk...) emiatt folyton azzal piszkálom, hogy milyen öreg. Szex közben is szoktam néha poénkodni, hogy vigyázzon a csípőjére, szegénykém mégjobban kapta az ívet mikor kiderült, hogy szemüveg kell neki. De én is kapom az oltásokat tőle ugyanúgy, nálunk ez így működik, mindkettőnknek ilyen a stílusa. Ha meg épp nem csak kettesben vagyunk általában együtt osztjuk az oltásokat másoknak, nem értem hogy vannak még barátaink...Ezt leszámítva rohadt cukinak kell lennünk egyébként, mert amúgy nincs értelme. Ha csak nem mazochisták...De inkább legyen az első :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!