Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők akik szintén nehezen találnak társat? Hamarosan 24 l/l
Még sosem találtam,nagyon nehéz találni egy társat annak,aki leszbikus...pláne,ha nőies társat keres és nem fiúsat.
25N
Annyira azért nem nehéz találni... a környezetenben élő leszbikusok mind párban vannak és előszeretettel cserélgetik is azokat olykor. Nem probléma újat találni.
Na de hűségesnek maradni? Az már gondot okoz 1-2 nek :D annyira nagy a választék úgy néz ki.
Nekem sem okozott nehézséget a pártalálás sosem.
Mondjuk nem tudom más vidéki városban hogy van ez, de Nyíregyházán és Debrecenben mondjuk nem probléma szerintem.
De ha itt nem, akkor másutt se úgy gondolom :D
Egyetértek a #6-ossal.
Vidéki nagyvárosban még csak-csak előfordul, hogy nyitottabbak az emberek és könnyebben menne az ismerkedés, de kisvárosban ez az egész téma a "hagyjuk inkább" kategóriába szorul..
Szeged tele van leszbikusokkal, de hogy hol lehetne megismerkedni velük, az egy jó kérdés.
Vidéken tényleg nehezebb, de azért nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!