Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok:Ti fel tudtok izgulni egy fotón lévő nő arcára (főleg a szemeire),ha szerelmesek vagytok?Tehát a szerelmetek arcára,ha képet néztek róla.Vagy "kell" a teste is ahhoz?Netán félmeztelennek kell lennie rajta,hogy felizguljatok?
Egyik sem. Csak a testre nem tudok felizgulni, se egyben, se külön-külön.
Írjon inkább olyant...
Vagy mosolyogjon. Nevessen rám.
Fogadja el a bókomat.
Legyen egy kicsit nyafka, egy kicsit hisztis.
Sírja el magát a vállamon.
Öleljen meg.
Mondja, hogy szeret.
Mutassa ki a bizalmát.
Adjon ajándékot.
Meséljen élménnyel! Az valami fantasztikus ajzószer.
De a legfontosabb, tényleg: örüljön. Legyen mellettem boldog és tegyen azért, hogy boldog lehessek mellette. Az nagyon felizgatna.
És legyen mindeközben szoknyában és szemüvegben :D
De tényleg. Én van, hogy nem jutok el az orgazmusig, de lelkileg mégis kielégültnek érzem magamat. Érdekes dolog ez.
Az öröm a legjobb ajzószer.
3:Nem érted a kérdést!
Valaki kapcsolatban is tart képet a szerelméről-akár a pénztárcájában is-amit sokszor megnéz.Erre gondoltam.Meg olyan esetre is gondoltam,amikor nincs kapcsolatban valaki a szerelmével,és,amikor megnézi a fotóját akkor érez-e így néha/sokszor?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!