Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés :) mennyire tartod magad vonzó lánynak,van önbizalmad?
Figyelt kérdés
#leszbikus lányok, önbizalom
2020. aug. 28. 16:07
A kérdező szavazást indított:
egyáltalán nem
egy kicsit
egyes esetekben igen, máskor nem
átlagosan
többnyire igen
nagyon vonzónak érzem magamat
39 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nálam ez nagyon változó. Hol smink nélkül is úgy érzem egészen jól nézek ki, van hogy azt érzem a smink sem segít. De szerencsére többségében jól érzem magam a bőrömben. A súlyommal sokáig volt gondom mert sosem voltam nádszál, de úgy leginkább a normális bmi index felső végét súroltam szóval duci sem vagyok. Egy darabig küzdöttem, többnyire fejben hogy nem jó ez így, de aztán rájöttem hogy amit én szeretnék elérni olyan lemondásokkal járna ami már nem érné meg hosszú távon. Úgyhogy azzal a kis plusz kilóval is egészen kezdek megbarátkozni. Már kezdek ott tartani, hogy teljesen el tudom fogadni magam olyannak amilyen.
2/13 anonim válasza:
Aki azt jelölte,hogy nagyon vonzónak érzi magát-ahogy én is- az írhatna nekem egy esetleges párkapcsolat céljából!;)
25N
3/13 anonim válasza:
Az egoisták nem jönnek ki jól egymással 2-es:D az egészséges önbizalom az teljesen más, nem ez a “g.cijólnézekki” stílus.
5/13 anonim válasza:
Ja és a magabiztosság szexi!;)
utolsó voltam
6/13 anonim válasza:
A beképzeltség meg visszataszító:D
7/13 anonim válasza:
Akik savaznak gondolom nem az utolsót jelölték, és okkal! ;) :*
8/13 anonim válasza:
Te is egy unatkozó férfi troll vagy, utolsó.
9/13 anonim válasza:
17:09 Tévedsz.De pont ma dicsérték meg a külsőm...megint.😄😄😄☺☺😘
10/13 anonim válasza:
Elég gáz, ha egyetlen, ami örömet hoz az életedbe, az, hogy kényszeresen visszajelzéseken (de csak a pozitívon) pattogsz. Ezért vannak ilyen problémáid, az agyadban valami gebasz van. Azt hiszed normális amit csinálsz, pedig őrült vagy. Igen, tudom ki vagy és ezért mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!