Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség🥺🥺 Egyszerre tetszett meg 2 lány..🥺Én is tetszem mindkettőnek.mi tévő legyek?
Szívem szakadna meg ha választanom kell..(de kell)
Viszont nem tudok választani,mindkettőt ugyan úgy imádom
Szerinten az első 2t valami leszbikus fetises ferfiak tették fel.
Hát csak te tudod kivel jobb lenni, ilyenkor felesleges azon gondolkodni hogy melyikük miben jobb, mérlegelni (meg amúgy ez eléggé megalázó lehet nekik). Csak azt nézd hogy kivel jobb érzés találkozni, ki hianyzik jobban.
Ismered a szót poliamória? Ez olyan emberek csoportját jelenti, akik egyszerre több emberbe is bele tudnak szeretni. Tudom már ki is lukadtunk az édes hármashoz, de itt többről van szó…
A poliamór emberek valamennyire szeretnék felvállalni a kapcsolatukat. Vagyis Azt szeretnék, ha nem kellene titkolni a másikat a párjuk előtt. A másik is ugyanolyan része lenne a kapcsolatuknak. szabadon találkozhatnának, hármasban is sőt! Idővel akár az együttélés is szóba kerülhet.
Szóval van ilyen! És nehogy azt hidd, hogy csak egy csapat férfi álmodozik erről!
Tagja vagyok egy facebook csoportnak, ahol mindenki leírja a történetét. Hogy miért is csatlakozott.
És ezekből kiderül, hogy sok nő is érez igy! Nagyon sok!
Én azért mondom, hogy helyed lenne ebben a csoportban, mert, ha elolvasod az ottani emberek történetét, s beszélgetni kezdessz az ottaniakkal akkor rájössz, nem vagy egyedül. S ez talán segít egy kicsit ha látod sok más nő is érez így...
Ha akarod, privátban leírom hogyan találod meg ezt a csoportot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!