Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a rosszlányok vállalnak lányt is ?
Mindig kivancsi voltam milyen lehet egy másik nővel, de nem adodott alkalom rá, és nincs is ismeretségem.
Vajon van olyan aki benne lenne ?
Tudom gáz a fizetős de mit tegyek?
Köszönöm a tanácsot !
Most nincs barátom, de elmerjem majd mondani ha lesz?
Ezek szerint nem vetted észre, de a keresés résznél ha legörgetsz az oldal aljára, van egy olyan rész hogy:
Nőknek is.
Pipáld be azt a négyzetet, és máris kiszűri azokat, akik lányokat is fogadnak. Ennyi az egész :)
fölösleges elmondani vagy legalább is nem az ismerkedési fázisban én nem mondanám el hogy rosszlánnyal voltam.
amúgy tuti vállalják pénzért mindent
Én is meg akartam írni neked, hogy tévednek, akik azt írták, hogy a keresésnél nem lehet kiszűrni azokat a lányokat, akik lányokat is fogadnak.
Nekik mondom még egyszer: Görgess lejjebb, és ott a lehetőség bepipálni azt, hogy „Nőknek is”
De aztán azt is kérdezted, hogy elmond -e, ha lesz egy tartós kapcsolatod.
Ne tedd!
Nem tudom miért hiszik azt a nők, hogy mindent el kell mondani a múltról!
Valójában egyáltalán nem érdekli az embereket! Tudod mi érdekli valójában, ha lesz tartós kapcsolatod? Csak az a fontos, hogy miért lett vége az exeiddel. Hogy mért vele vagy és nem azzal akiről épp elmondasz valamit. Valójában csak ez érdekli az embereket, ha a multról az exekről esik szó…
Egy kalandról tehát vagy egyáltalán ne mondj semmit, vagy csak akkor ha szarúl sikerült!
De remélem azóta böngészgettél a rosszlányokon, és lettek szép élményeid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!