Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon a rosszlányok vállalnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a rosszlányok vállalnak lányt is ?

Figyelt kérdés

Mindig kivancsi voltam milyen lehet egy másik nővel, de nem adodott alkalom rá, és nincs is ismeretségem.

Vajon van olyan aki benne lenne ?

Tudom gáz a fizetős de mit tegyek?

2020. aug. 22. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Ha előbb megbeszélné velem, akkor nem.
2020. aug. 22. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mielőtt elmész, informálódj, azaz olvass értékelést, igaz általában férfiak írnak értékelést, de abból is kiderül, hogy milyen a hozzáállásuk stb. Pl.az ilyen 0-24-ig elérhető, szinte mindent vállaló, de levelezést, értékelést nem engedő lányokkal inkább óvatosan.
2020. aug. 22. 22:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot !

Most nincs barátom, de elmerjem majd mondani ha lesz?

2020. aug. 22. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nyugodtan közölheted, hogy bixesz vagy. Azt, hogy milyen kalandjaid voltak meg nem kell senkinek az orrára kötni. :)
2020. aug. 22. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Ezek szerint nem vetted észre, de a keresés résznél ha legörgetsz az oldal aljára, van egy olyan rész hogy:

Nőknek is.

Pipáld be azt a négyzetet, és máris kiszűri azokat, akik lányokat is fogadnak. Ennyi az egész :)

2020. aug. 23. 08:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi. Volt már olyan, hogy már ismerkedésnél elmondta nekem a lány, hogy biszex (bár sosem volt még lánnyal), ráadásul később azt is megbeszéltük, hogy majd néha hármasoznánk is egy-egy plusz lánnyal :P
2020. aug. 23. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Adatlapod elolvasod, ha nem derül ki belőle, akkor felhívod, megkérdezed. Nincs benne semmi misztikum.
2020. aug. 24. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

fölösleges elmondani vagy legalább is nem az ismerkedési fázisban én nem mondanám el hogy rosszlánnyal voltam.

amúgy tuti vállalják pénzért mindent

2020. aug. 30. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Én is meg akartam írni neked, hogy tévednek, akik azt írták, hogy a keresésnél nem lehet kiszűrni azokat a lányokat, akik lányokat is fogadnak.

Nekik mondom még egyszer: Görgess lejjebb, és ott a lehetőség bepipálni azt, hogy „Nőknek is”

De aztán azt is kérdezted, hogy elmond -e, ha lesz egy tartós kapcsolatod.

Ne tedd!

Nem tudom miért hiszik azt a nők, hogy mindent el kell mondani a múltról!

Valójában egyáltalán nem érdekli az embereket! Tudod mi érdekli valójában, ha lesz tartós kapcsolatod? Csak az a fontos, hogy miért lett vége az exeiddel. Hogy mért vele vagy és nem azzal akiről épp elmondasz valamit. Valójában csak ez érdekli az embereket, ha a multról az exekről esik szó…

Egy kalandról tehát vagy egyáltalán ne mondj semmit, vagy csak akkor ha szarúl sikerült!

De remélem azóta böngészgettél a rosszlányokon, és lettek szép élményeid :)

2021. febr. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!