Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi ideig tartott neked a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott neked a tagadási idő?(márha volt egyáltalán)

Figyelt kérdés
Én biszexnek vallom magam...de...nem.felmerült bennem a kérdés hogy nem az vagyok..hanem leszbikus..De ez csak egy pillanatig tartott.Bele se gondolok..

2020. aug. 20. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Heterónak gondoltam magam aztán egyik napról a másikra megtetszett a legjobb barátnőm sírva hazamentem becsuktam az ajtómat és full leszbikusnak gondoltam magam azután egy évere rá rájöttem hogy pánszexuális vagyok.
2020. aug. 20. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
14 voltam amikor elkezdett tetszeni egy bizonyos nő. Onnantól biszexnek gondoltam magam. Először 18 évesen voltam fiúval, majd egy évre rá lánnyal. Azóta voltam többször mindkét nemmel, de komoly kapcsolatom egyikkel sem volt. Kb december óta undorodom a férfiaktól, de csak most júliusban tudatosult ez ténylegesen. Nem tudom meddig fog tartani, de egyszerűen belegondolok, hogy magamba engedjek egy férfit és rámtör a sírógörcs és a hányinger. Ekkora az undor. Úgyhogy jelenleg kizárólag lányokkal ismerkedem és leszbinek tartom magam. Talán ez a fél év volt az egyetlen tagadós időszakom. :)
2020. aug. 20. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú évekbe,rengeteg rossz döntésbe,sok sírásba és tépelődésbe telt,mire sikerült lezongorázni magamban,hogy-történtek ide,vagy oda-kár tovább áltatni magam,egy csodálatos lány/nő mellett a helyem...
2020. aug. 20. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

10 körül voltam, mikor belezúgtam egy kislányba a szomszéd utcában, és 28 évesen fogadtam el, hogy nem a férfiakhoz vonzódom.

Rohadt sok sorozatot néztem, Ellen DeGenerest hallgattam és olvastam a témában, míg végre sikerült elfogadnom. Na meg rengeteget bőgtem. De rohadt felszabadító érzés volt.

2020. aug. 22. 12:40
 5/7 anonim válasza:
97%
Nekem kb egy évbe telt mire elfogadtam hogy a lányokhoz vonzódom. Mondjuk néha még most is feljön egy kis tagadás de az is csak azért mert homfóbok a szüleim.
2020. aug. 24. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván ahhoz, hogy el tudd fogadni magad egyfajta nyitottság kell magad felé is, ami persze nem könnyű ha nem támogató a környezet. Én heteroszexuálisnak vallottam magam, nem azért, mert féltem a tudattól, hogy leszbikus/biszex lehetek, egyszerűen nem vonzott a gondolat, hogy egy másik nővel legyek együtt. Aztán beleszerettem egy lányba és borult minden amit addig gondoltam. Persze akkor tele voltam kétségekkel, mert új volt minden és mivel kölcsönös volt az érzelem így nem akartam játszani sem a lány érzelmeivel. Kellett idő míg helyre tudtam magamban tenni a dolgot, de visszagondolva érdekesnek találom az egészet. Hiába mi magunk éljük az életünket és mi magunk ismerjük magunkat a legjobban mégis érdekes dolog az, hogy vannak esetek amikor meggyőződésünk van valamiről aztán az élet elénk rak valamit ami aztán olyan dolgokat is ébreszt fel bennünk amiről nem is tudtunk. Ez nem minden esetben tagadás, van hogy a tapasztalat hiánya ami előremozdítaná az önismeretet. Hisz senki sem úgy indul neki, hogy teljesen tisztában van önmagával, ráadásul változunk is, de idővel szépen lassan remélhetőleg összeáll a teljes kép :)

UI.: szintén pánszex

2020. aug. 26. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 ezt annyira szépen írtad!! köszönet érte!!! 😊❤
2020. aug. 28. 00:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!