Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan érjem el, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a barátnőm ne úgy bánjon velem, mint egy hímestojással?

Figyelt kérdés

3 hónapja ismerkedtünk meg és kb 1,5 hónapja van a barátnőmmel köztünk szex is. Most először tegnap úgy voltunk együtt, hogy ittasak voltunk mindketten (én már kevésbé) és most először végre nem finomkodott velem, ahogy amúgy teszi, hanem...olyan más volt. Adni és kapni is sokkal jobb volt így, hogy nem fogta vissza magát (és így döbbentem rá, hogy amúgy mennyire finomkodó velem máskor).

Már többször is mondtam neki, hogy nem kell ennyire óvatosnak lennie velem, de mindig azt mondja, hogy szeret és ezért bánik velem úgy. Szerinte ha szeret, akkor óvatosnak, finomnak, visszafogottnak kell lennie, de szerintem egyszerűen csak figyelmesnek és akkor nem lehet baj. Mégsem tudom "rávenni", ha elmondonom neki. Mit tehetnék még, hogy céltérjek?

2020. aug. 20. 06:42
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
Én barátnőm is ilyen, mindig mondom neki hogy nincs cukorból a dolog, nyugodtan meg lehet keményen fogni és dolgozni rajta... :D
2020. aug. 20. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Bakker, leszbikus kategória, bocs.
2020. aug. 20. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem vagy egyértelmű.

A kérdésben sem fogalmaztad meg tisztán, hogy "durva, kemény szexre vagyok, bmeg!". Ha csak annyit mondassz a csajodnak, hogy mit ne csináljon (azaz ne finomkodjon), attól még nem fogja tudni, hogy mit kell csináljon. Légy határozott.

2020. aug. 20. 07:27
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egyszerűen vannak olyanok, akik nem szeretik a durvulást. Én is ilyen vagyok. Vagy valahogy nagyon ki kéne tudni fordítani a személyiségemből, mert egyszerűen azzal, akit szeretek, képtelen vagyok durva együttlétre.

Biztos van, aki képes változásra, de legtöbbször egyértelműen kiderül, hogy mások az igények.

2020. aug. 20. 09:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy az elmondásai alapján velem "fordult ki magából".

Alapjában véve nem ez a finomkodó, kedveskedő személyiség, ahogy mesélte.

Örülök és jól esik, ahogy bánik velem és nem is azt akarom, hogy legyen velem egy érzéketlen tuskó, hanem hogy néha tudjunk kilépni ebből a nagyon odafigyelős, tojáshéjon lépkedős hozzáállásból. :)

2020. aug. 20. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Akkor lehet túlságosan törékenynek tűnsz, próbálj meg r!banc lenni az ágyban (az előző hozzászólásomat lepontozták, remélem ez most mindenkinek tetszeni fog).
2020. aug. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!