Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Anotalkon miért lezbi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anotalkon miért lezbi az összes lány?

Figyelt kérdés

2020. aug. 9. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

De egy naiv vagy xD

Egy se "lezbi"!

Az mind egy kiéhezett pöcsverő unatkozó fiúcska!

Tapasztaltam!

Mind kamu, ahogy az anotalk is egy kalap f0s!

2020. aug. 9. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:
a lezbit úgy értem h mind lányt keres és amint közzlöm h fiu vok elmennek és a 80%mondta h lezbi
2020. aug. 9. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert azok mind pasik és inkább kilépnek, befejezik a beszélgetést.

Nagy ritkán akad valóban leszbikus lány, de ennek 0.7% az esélye.

2020. aug. 9. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

van egy hangyanyi esely, en egyszer onnan hoztam ossze egy nagggyon nagyon aranyos lannyal egy randit, az mar mas hogy nem lett belole komolyabb, de azt en szurtam el.. no mindegy :D de igen, a többség, mint mindenhol, sajna kiehezett pali... ez van, ilyen az internet

24/l

Bp.

2020. aug. 9. 23:46
 5/11 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék ezt nem azért írtam mert bajom van velük csak nem értem egyébként tudnátok írni hasonló oldalt nem komoly nem is 1éjszakás kapcsolatra csak beszélgetni hosszutávon mert instagrammon csak úgy ráirni valakire elég nehéz mert random ismeretleneket nem fog bedobni
2020. aug. 9. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha azt választod, te fiú vagy és lányokkal akarsz bedzélgetni, hogy jön össze olyan találat, ahol nőket kereső nők jönnek be? Valami sántít...
2020. aug. 10. 06:15
 7/11 A kérdező kommentje:
nem ha arra nyomok h fiu vok es noket keresek 20 percig meg 1 oraig is kereshet de nem dob be ezert ha ugy keresek h no vok stb akkor meg az osszes azt irja h lezbi
2020. aug. 10. 07:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit csodálkozol? Ha nő keres nőt, nagy az esély, hogy leszbi keres leszbit. Egyébként ha 5 percenként újra indítod a keresést, nagyobb a találat.
2020. aug. 10. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Úristen ez tényleg ennyire sötét?😓
2020. aug. 10. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tátott szájjal sétálsz be a fa..erdőbe és csodálkozol meg még a másik a bunkó. 😂
2020. aug. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!