Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus ismertetője egy leszbikus/biszex csajnak ha hátul fel van nyírva a haja?
Nem.
Van hosszú hajú leszbi, és felnyírt hajú hetero is, rengeteg.
Nem feltétlen.
Én hittem már azt ismerősről,hogy leszbikus,mert nagyon laza férfias cuccokban járt,plusz felnyírt haj. Boldog párkapcsolatban él pasival,esküvőjüket tervezgetik.
Most már nagyon sok heteró lány is eléggé lazán öltözik és divat a felnyírt haj.. szóval külsőleg nem igazán lehet megállapítani.
Én mindig befürödtem ezzel a külső jegyekkel.
Én évekig azt hittem a magyartanáromra, hogy leszbikus, mert rövid hajú, utál kiöltözni, nem túl nőies a ruházata, sose sminkel,negyven évesen nincs gyereke, nem homofób, és mindig azt mondta, hogy "párom" nem azt, hogy "férjem/ a Laci (vagy bármilyen férfi név)".
Aztán mivel feldobta a Facebook vagy millió alkalommal, hogy jelöljem be, ránéztem a profiljára, és láttam, hogy évek óta kapcsolatban van egy férfival. Persze ettől még lehet nem hetero, de az biztos, hogy nem leszbikus, hisz mindig boldogan mesélt róla, és gyakran emlegeti az óráin a párját.
Hülye sztereotíopiák.
A külső nem feltétlen tükrözi az ember hogyis mondjam... valódi éjnét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!