Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Rövid nyelvvel is lehet jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid nyelvvel is lehet jól nyalni?

Figyelt kérdés

Illetve csókolóztatok már olyannal akinek rövid volt a nyelve?

Nagyon rossz volt vele?

2020. aug. 5. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha a nyelved kiér a szádból az elég. Az hogy mennyire figyel rád, milyen a technika az sokkal többet számít.
2020. aug. 5. 15:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi :) a félreértés elkerülése végett, nekem rövid a nyelvem. Emiatt kissé gátlásos vagyok, mert többen is panaszkodtak már miatta.

De köszi a választ, akkor majd nézek vagy keresek valami jó technikát.

2020. aug. 5. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen kell a g-pontot belülről nyalni, pont elég ha a csiklót eléred, úgyis azt élvezi kb mindenki. főleg ha nagyra nyitod a szád akkor még annyira se kell hosszú nyelv. nem is hallottam még olyat hogy emiatt legyen valaki gátlásos
2020. aug. 5. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszem hogy bármi problémát okozna 😉 nekem se túl hosszú, mégis remekül el vagyok vele ☺️
2020. aug. 5. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem ebből lesz az új "lányok elég, ha [x] cm az akármicsodám ?" kérdéscunami?
2020. aug. 5. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
De amúgy mi számít átlagos nyelvhossznak? Van erre szabvány?..
2020. aug. 5. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem ankyloglossiám van, tehát lenőtt nyelvfékkel születtem, nem szeretek fagyizni se mert elfárad a nyelvem xdd viszont nekem elég komoly orális fixációm van, és imádok nyalni, barátnőm szerint tehetséges is vagyok benne, illetve amikor csókot adok azonnal nyitott szájjal teszem, és a nyelvemet is használom. szóval lehet, sőt még ügyes is lehetsz benne
2020. aug. 5. 23:34
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2020. aug. 6. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az enyem is az es meg nem volt ra panasz. 😅 Nyelvet amugyis csiklon hasznalod, ujjakkal meg kozben bent, szerintem igy a legjobb elelvezni. 😊
2020. aug. 6. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mivaaan? 😄😄😄
2020. szept. 5. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!