Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nyaltak már puncit, milyen volt elsőre? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 11:17
11/19 anonim válasza:
Mikor először nyalta, izgultam! Ő már akkor nyalta az enyémet, remegtem. Amikor először éreztem a punci illatát, megrészegültem, és elkezdtem én is. Ösztönösen csináltam, de rátaláltam az érzékeny pontjára, amire megremegett és felnyögött. Aztán csináltam tovább, meg el nem élvezett. A legjobb az arcát volt látni utána. Kis idő múlva ismételtünk. Akkor már ügyesebb voltam. Felejthetetlen élmény! Sok sikert!
13/19 anonim válasza:
Liloka 1234 véletlenül sem béna, erőltetetten negédes, tipikusan buta pasik által "lányosnak" vélt név választás, egy random számsorral. És a kemmentekből se üvölt hogy pasi, aki 16 éves biszex lányokra veregetné a 10centisét ha tehetné.
14/19 anonim válasza:
13
Tuti,mert nem küldött egy képet az arcáról,pedig én küldtem.Annyit írt,hogy "most nem tudok",amikor rákérdeztem,aztán eltűnt.😆
15/19 anonim válasza:
14, a szóhasználatából is egyértelmű, akinek nem jön le az nagyon nem tud olvasni a sorok között. Az a 2-3 mondat amit ide írt többet mond ezer képnél. Ezer netről leszedett képnél.
17/19 Liloka1234 válasza:
Az előző kommentekre! Tényleg lány vagyok és tényleg 16 éves akar milyen hihetetlen vissza olvastam a kommenteimet és hát elég gáz és gyerekes volt ahogy írtam azokat de magamhoz tértem ha valaki ezek után se hisz nekem az írjon beszelgessunk és ha ezek után se hisz nekem senki küldök képet..
19/19 anonim válasza:
ÉRdekes, izgalmas, de jó volt...! - és jó lenne most is!
49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!