Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén! Egy vékony lányra sokkal jobban felizgultok mint egy ducibbra? (Én igen...hiába hogy tetszhet bárki, meg a személyiség számít)
Tény,hogy a vékony(abb) testalkatú lányok jobban vonzzák a tekinteteket,többek közt természetesen az enyémet is,de kb ennyi.
Valamiért a nőiesek/molettek azok akik beindítanak bennem valamit.
Viszont a külső az csak egy dolog,ha tetszik benne vagy rajta valami,rohadtul mindegy milyen az alakja.:)
Nem vitatkozom, csak úgy érzem, elég nagy "szokás" lett védeni azt aki túlsúlyos. A normál alkat akinek van egy pici hasa, melle, az nekem is nagyon vonzó, nem csak azokra gondoltam akiken egy deka zsír nincs. (Bár ők is)
De saját magammal pl ha fizetnének se, pedig nem vagyok 100+ kilós durván elhízott... Csak egyszerűen sokkal de sokkal jobban felizgulok egy vékony testalkatú lányra/nőre mint hozzám hasonlóra vagy afelett.
Sose jott meg be olyan no akin ne lett volna “anyag”
Kifejezetten szeretem a nagy melleket
Nekem se kicsi
Meg en magam se vagyok vekony es szeretem ha nem kell attol felnem hogy osszetorik alattam a masik
En es az idealom is 60 es 90 kozott szokott lenni
Nekem kifejezetten a kerekebb vagy az izmos típus jön be.
Ha valaki egyszerre mindkettő az tökéletes.
Példa az izmosra Venus Williams, Samantha Wright (súlyemelő).
Példa a teltre Christina Hendricks, Dascha Polanco.
Erősen függ attól hogy mit tartasz ducinak vagy vékonynak. Nekem általában a "normál" BMI-s csajok jönnek be.
Az még nem zavar ha valaki enyén vékony vagy csak kicsi felesleg van rajta de a nagyon vékony meg a tényleg túlsúlyos alkatok nem vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!