Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom? (Mindkettőnknek ez az első)
A barátnőmmel már egy ideje együtt vagyunk és a kapcsolatunk kicsit kezdett komolyabb hangot felvenni. Mit tanácsoltok első alkalomra? Úgymond én vagyok a "dominánsabb fél" a kapcsolatunkban, ő viszont kicsit visszahúzódóbb és szégyenlős, de mindennél jobban szeretem és fontos nekem hogy jó legyen neki.
(Leszbikus párkapcsolatról van szó)
Maga az alkalom jön magától, de határokról, fantáziákról, preferenciáktól beszélni kell.
Legyen egy kialakult képed arról hogy a másik fél mit szeretne, mi az ami kivágja a biztosítékot.
Én pl előre tudtam hogy az exemet zavarja a punciszőr, akar ujjazást de az anál undrítja, a játékokat meg feleslegsnek tartotta.
A mostani párom viszont szereti a játékokat, de a "hallókészülék" színű műanyag ami "realisztikus", lehangoló neki. Vettünk pár dolgot a neten együtt, de kezdetben csak hozott anyag volt, átnéztük ki mivel masztizik.
Közben is beszélgessetek. Én még 4 év után is úgy kezdem, hogy mit szeretnél. Nagyon szexi hallgatni, hogy mire vágyik, és tiszteletben tartjuk egymás határait, semmi sem rutin, nem magától értetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!