Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két menyasszonyos esküvő esetében hogy legyen? Mi mutatna jól?
Figyelt kérdés
Természetesen külföldön lesz a dolog.
A ruhákat nem tudom hogyan oldjuk meg, illetve pl bevonulás, ceremónia hogy legyen. És elvileg nem láthatjuk egymást a ruhákban előtte?
Ugyebár két menyasszony lesz, és két különböző alkatú, ízlésű nő.
Mindketten átlagosak vagyunk, ő picit magasabb, én kicsit kerekebb.
Nem akarjuk túlöltözni egymást, de jó lenne ha különleges lenne és kicsit hercegnős.
Szerintetek hogy néz ki legjobban?
2020. júl. 28. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Két fehér klasszikus ruha (eltérő)
Két egyforma fehér klasszikus ruha
Két ruha azonos anyagokból, de egyéni, nem hagyományos színekben
Kosztüm és klasszikus fehér ruha
Két kosztüm
Két ruha de nem klasszikus szabás vagy szín
Egy nem klasszikus ruha és egy kosztüm
Egyéb (írd le)
36 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem mindketten válasszátok ki hogy mi tetszik a legjobban és azt. Mert igazából szerintem egyik sem néz ki furán. És mondjuk az hülyeség hogy csak azért felvenne valaki egy kosztümöt mert úgy illik a heteroknál is. De csak azért ruhát felvenni mert nő az is hülyeség.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is, ami a legjobban tetszik, ne egy szavazás alapján döntsd el, ami illik a stílusodhoz és el tudod képzelni hogy abban házasodsz
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ez alapján döntök, de azért gyűjtöm az ötleteket.
2020. júl. 28. 21:34
4/5 anonim válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg Ti hogy szeretnétek, mit akartok sugallni, kifejezni, ez a Ti napotok! Sok boldogságot :)
5/5 anonim válasza:
Anno rajtam fehér hosszúszoknyás menyasszonyi ruha volt, páromon fehér selyem nadrágkosztűm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!