Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnál, ha a szobatársad este az ágyban maszturbálni szeretne és megkérdezné zavarna-e?
Óh, a régi szép idők 🙃
Megtörtént a kérdés? 😃
Meg vagyok lepve, hogy ilyen kevesen gondolják, hogy ez magánügy. Mindenki szokta, ez egyértelmű, meg persze megint más, ha a partnereddel csinálod, de csak azért, mert mindketten lányok vagyunk, ekkora bizalmaskodás azért nem kéne. Nem azért vagyok leszbi, hogy aztán bárki rám süsse, milyen perverz ember vagyok, hogy mások előtt csinálom, vagy másokat megfigyelek. Az is hülye, aki ezt így bejelenti.
Nem baj, igazából nem vagyok meglepődve annyira a válaszokon, csak kiábrándító, hogy sokan így gondolkodnak.
Ez termeszetes dolog most csinalja fürdöbe tartsa fel sort nem kell nezd de hadd csinalja fizikai szükseglet
Nemtöl független
Hogy lepontozott a sok kiéhezett :D én bezzeg senkit nem pontoztam le.
Komolyan, mintha pasik válaszát olvasnám. Ti dolgotok...
Mi gyakran csináltuk együtt :D jó buli, sztem menj bele bátran!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!