Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal hogyan kell bánni?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok eddig csak fiúkkal volt szexuális kapcsolatom de most egyik barátnőmmel is kipróbálunk dolgokat. Ő még csak 17 éves és szűz is. Hogyan kellene velenne bánnom hogy jó legyen neki? Felcsatolhatóssal is meg szeretném dugni nem tudom ez mennyire lenne jó első alkalommal2020. júl. 27. 11:46
1/6 anonim válasza:
Óvatosan :)
Nem hiszem h első alkalommal egy felcsatolhatós dildoval kellene kezdeni de rátok van bízva
Az tuti h ha azzal kezdtek és rossz lesz neki akkor elveszed a kedvet tőle
N
3/6 anonim válasza:
Lehetőleg sok nyalás és elsőre max ujjazás
4/6 anonim válasza:
Nyald ki, kényeztesd. Aztán jöhet az ujjazás.
5/6 anonim válasza:
Emlekezz vissza neked milyen volt elveszteni a szuzesseget. Gondolj arra, mitol volt jo es mitol volt rossz. Na ezek utan ezek arnyekaban kenyeztesd a szuz kiscsajt is. Szerintem nem kell az elso alkalommal felcsatolhatossal megdugni. Eleg lesg ha orgazmusig nyalod es ujjazod. Ott is bevethetsz egy vagy 2 ujjat. Azzal is ellesz.
6/6 anonim válasza:
Felcsatolhatóst általában akkor vesz egy pár, ha már világos ki mit meg mekkorát szeret.
Meg ugye az exed játékával tuti nem, sajátoddal se igazán...szóval kb elsőre erotikus ajándékot veszel neki.
Szűz csajnak elsőre ez nem csak sok, de túl komoly is.
Ennek megvan a helye és ideje egy kapcsolatban, de csak ha már ismeritek egymás testét, prefrenciáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!