Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tuntessem el ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tuntessem el ?

Figyelt kérdés

...lesbikus vagyok es a baratnom ki szivta a nyakam Hogy tuntessem el a nyak kiszivas foltot?

....ui csaladi kirandulason vagyok

2020. júl. 25. 20:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsonak Én18 ő meg 22
2020. júl. 25. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok hát egyébként ha semmi nem válik be tegyél rá ragtapaszt és mondd azt hogy megcsípett egy szúnyog és véresre vakartad, bár ettől azért még mindenkinek le fog esni szerintem, de legalább nem kell nézegetniük.
2020. júl. 25. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Létezik víz álló alapozó, meg ragtapasz is, ami szintén vízálló. Én tavaly használtam ezt, amikor egy kagylóra léptem, nincs rá panaszom, jól tapad vízben.
2020. júl. 25. 23:39
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen hülye válaszokat: garbó, sál.... 30 fok van, süt a nap, másoknak ez nem tűnt fel?

Krémes alapozóval kend le vastagon, akkor is ha vízbe mész. Nem éri víz, nem ázik le, gondolom ez magadtól is megvan.

10 - nyilván tizenéveskék, nyilván nem több, ha annyira sem jön rá magától, hogy mit csináljon a kiszívott nyakával. Bizonyos kor fölött ez már ciki, csak a kiskamaszok szeretik ezzel megmutatni a világnak, hogy gerincre vágta őket valaki. Általában amúgy hozzájuk sem lehet érni mert akkor sírva fakadnak, csak a nyakukat hagyják kiszívni, hogy a világ lássa, milyen nagylányok.

2020. júl. 26. 10:00
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

Amugy miert akarod eltuntetni?

Nincs ráírva hogy női fognyom

Mondd hogy srac volt azt kesz

Felnott vagy amugyse tartozol magyarazkodassal senkinek

2020. júl. 26. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Sebtapasz ,mond azt,megcsípott a méhecske és azt tapasztottad le.
2020. júl. 28. 12:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Fogkrém...viccen kívül.

Pillanatok alatt felszívódik a folt.:)

2020. júl. 29. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Eltünt már?
2020. júl. 30. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:
jajj :D relatabel nekem. alapozóval, korrektorral megoldható, illetve jó tanács a jövőre nézve: mellkason is nagyon szexi, vagy a nyakad olyan részénél, ahol a hajad eltakarja ;) nekem a nyakamon szinte soha semmi nem látszik, a mellemen viszont van pár kék folt
2020. aug. 5. 23:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Eltünt már?
2020. aug. 7. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!