Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes h emiatt lehet vagy már korábban is bennem volt?
Mikor kisebbek voltunk akkor a barátnőm a lába közé tette a takarót és úgy mozgott közben kérte hogy amikor ő mozog én is tegyem a lába közé a kezem hátulról a fenekénél. Magyarul én is dugostam hátulról a kezem a puncijához amikor mozgott. Ezt elég gyakran csináltuk. Ő 3 évvel idősebb nálam.
Azóta felnőttünk nekem csak férfiakkal volt kapcsolatom meg jó velük a szex viszont lányokkal is szívesen csinálnám.
Lehet hogy amiatt a kiskori eset miatt szeretném lányokkal is?
18/L
Szerintem gyerekként is benned lehetett ez,cssk nem tört a felszínre.
Én is mikor rájöttem,hogy biszex vagyok. Akkor vissza gondoltam,hogy húgommal mikor játszottunk plüssel meg műanyag állatkákkal akkor mindig én voltam a fiú, mindig nekem kellett a lányt megnyerni. Valahogy akkor nem esett le. Meg igazából csak női előadok,színészek poszterei voltak falamon csak néhány pasijé.. Nem tulajdonítottam nagy dolgot ennek akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!