Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg létezik "radar"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik "radar"?

Figyelt kérdés
Mi alapján lehet megmondani, hogy ki leszbikus, biszex vagy hetero?
2020. júl. 15. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Minden második nap megkérdezi valaki...
2020. júl. 15. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen, de ez inkább megérzés mintsem tudományosan elemezhető érzék.
2020. júl. 15. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen, létezik és a radarantenna a szemek. Egy hetero pasin is látod, hogy teszel-e neki nem? Ugyanúgy egy másik nőn is észre fogod venni.
2020. júl. 15. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Totálisan 100%-ban létezik. Nekem eddig bejött. Érzed, ha valaki más és másképp viselkedik. Szerintem amúgy mindenkinek van radarja, csak nem mindenki olyan szenzitív a bejövő ingerekre.
2020. júl. 16. 01:45
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
En hetero vagyok leginkabb ,de latom,h a baratnoim 90 %-anak bejovok . Latszik,ahogy radnez,amit mond. Stb . Erzed,h vetkoztet a szemevel.
2020. júl. 16. 02:46
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Egy nézésből tudni lehet😉
2020. júl. 17. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
7-es:Hát sajnos egyáltalán nem mindig.
2020. júl. 17. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
De,igaza van a 7-es nek.Álltalában egy nézésből tudni lehet.Szinte vetkőztet.Ezt onnan tudom mert én biszex vagyok,és mindenkinek van olyan nézése amiből tudni lehet.Csak nyitott szemmel kell járni és észre lehet azt venni
2020. júl. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!