Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik "radar"?
Figyelt kérdés
Mi alapján lehet megmondani, hogy ki leszbikus, biszex vagy hetero?2020. júl. 15. 22:27
1/8 anonim válasza:
Minden második nap megkérdezi valaki...
2/8 anonim válasza:
Igen, de ez inkább megérzés mintsem tudományosan elemezhető érzék.
3/8 anonim válasza:
Igen, létezik és a radarantenna a szemek. Egy hetero pasin is látod, hogy teszel-e neki nem? Ugyanúgy egy másik nőn is észre fogod venni.
4/8 anonim válasza:
Totálisan 100%-ban létezik. Nekem eddig bejött. Érzed, ha valaki más és másképp viselkedik. Szerintem amúgy mindenkinek van radarja, csak nem mindenki olyan szenzitív a bejövő ingerekre.
5/8 anonim válasza:
En hetero vagyok leginkabb ,de latom,h a baratnoim 90 %-anak bejovok . Latszik,ahogy radnez,amit mond. Stb . Erzed,h vetkoztet a szemevel.
7/8 anonim válasza:
7-es:Hát sajnos egyáltalán nem mindig.
8/8 anonim válasza:
De,igaza van a 7-es nek.Álltalában egy nézésből tudni lehet.Szinte vetkőztet.Ezt onnan tudom mert én biszex vagyok,és mindenkinek van olyan nézése amiből tudni lehet.Csak nyitott szemmel kell járni és észre lehet azt venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!