Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominans lanyok!(leszbikusok) ti mit szerettek,ha a szub partneretek "csinal veletek"?
Főként én szeretek vele csinálni dolgokat.
Az erőszakos kisfiúk véleményével ellentétben BDSM nem arról szól, hogy a Dom élvezi a szexet a szub meg eltűri.
Nekem a BDSM a dinamikáról szól, az irányítás átadásáról.
Persze része, hogy ráülök az arcára, vagy nyalatom, de főként nem ez izgat, mert a párom a vanília szexel is ki tud elégíteni ilyen téren, a BDSM más téren elégít ki.
Szeretem felcsatolhatósal megdugni, kikötözni, elfenekelni, ilyesmik.
Piszkáljon. Amiért bünti jár.
Fenekelés,pofon,ilyenek aki velem van az tudja,hogy mikor miért "harapok".
6: normál párkeresőn eddig 2ből 2nél megtippeltem a dolgot. Egyszerűen megtippeltem.
Lehet van csak gaydar van, de kinkdar is? Én valahogy megérzem.
Már benne voltam korábban de mivel velem nem sokat csinálnak, ez csak FANTÁZIA
Szeretném ha nyalna, odaadóan, hogy közben nem érzem úgy, most ő akar uralni. Simogatás bárhol jól esik, és ha együtt lennék valakivel, tudná hogy nagyon sok mindenre vágyom csak óvatosan. Bármi tetszik ha olyan pózban vagy hogy bármikor odaadnád magad, nem pedig "átvetted a hatalmat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!