Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tehetnék hogy elfelejtsem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy elfelejtsem? (nézd a kategóriát)

Figyelt kérdés

Most így tőletek szeretnék tanácsot kérni.

Ti hogy engednétek el egy lányt?

Már majdnem egy éve hogy nélküle élem a napjaim. Néha azt hiszem hogy elfelejtettem és hogy teljesen jól vagyok, aztán minden emlék a semmiből felforgat mindent, főleg mikor azon a helyeken megyek el ahol vele voltam..

Hogy engedhetném el a lányt? Valaki tud valamilyen tanácsot adni?

Én 18 éves vagyok

Ő 16 éves

(negatívak kerüljenek el)

2020. jún. 23. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
pont mint egy fiút (nézd a kategóriát)
2020. jún. 23. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Ismerkedj
2020. jún. 23. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
#2 sosem értettem az ilyen buta embereket, akik nem tudják felfogni, hogy aki leszbikus az nem hetero... Szerintem is ismerkedj... Ilyenkor nem kell a nagy őt keresni, bármennyire is csúnyán hangzik, de egy búfelejtő kapcsoltat kell neked, meg a barátaid...
2020. jún. 24. 01:05
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Keress új barátokat, ismerősöket.

Ne találkozz vele. Ha tudod, kerüld azokat a helyeket amik rá emlékeztetnek.

Búfelejtő kapcsolat nem mindenkinek jön be, és szerintem nem fair ebbe egy harmadik embert belerángatni ha még nem vagy rá kész, hogy valaki mást elengedj.

Történik majd az magától, ha megismersz másokat, lehet valaki felkelti a figyelmedet.

2020. jún. 25. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!