Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha megpróbálok egy párkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megpróbálok egy párkapcsolatot egy nővel, akkor milyen érzelmi próbatételekre kell számítanom?

Figyelt kérdés
Nemrég átéltem az első komoly élményét egy nővel. Jó volt, nagyon is. Mikor végeztünk elfordultam, hogy pihenjek, erre megkérdezte, hogy "talán nem voltam elég jó?". Olyasmit feleltem, hogy "a hangok alapján, amik kijöttek belőlem, mit gondolsz?", mire ő "nem kell gorombának lenni", majd ő is elfordult. Nem értem, hogy mi volt ez és őszintén szólva rosszul esett. Azóta többször találkoztunk, komoly dolog még nem történt újra, de egyértelmű, hogy többet akar tőlem. Bár még nem tudom teljesen biztosan, hogy merre tart a nemi identitásom, érdekel a dolog, de az az eset egy kicsit megijesztett, ezért e téren tapasztalt nők véleményét szeretném kérni.
2020. jún. 16. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatlanként írok ide. De én csak a leírásban szereplő első részhez szeretnék hozzászólni.

Lehet neked rosszul esett ez, de előbb esett ez neki rosszul mint neked. Most gondolj bele, az aktus után közvetlen megfordul valaki, akivel együtt voltál, akkor te mit hiszel elsőnek, hogy miért fordult el? Ilyen esetben én is azt hinném, hogy nem voltam jó, rosszul csináltam valamit, hogy a másik elfordul. Gondolom az aktus után az emberek még egy darabig ölelkeznek stb stb.

2020. jún. 16. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha nem is ölelkeznek, szerintem nem fordulnak el egymástól.

De majd a többiek, akik jártasak a dologban leírják a tapasztalataikat.

2020. jún. 16. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beállítottságtól független, hogy szex után az ember a partnerével foglalkozik nem elfordul tőle. Ez tényleg arra utalhat, hogy nem volt jó, vagy ok, ez is megvolt.
2020. jún. 16. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikusként te is nő vagy... milyen érzelmi próbatétel elé állít téged a másik fél? Egyébként egyénfüggő. A leírt esetben te voltál távolságtartó - elfordultál majd megsértődtél azon, hogy e miatt a másik is elfordul.
2020. jún. 16. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog biztos. 10x annyi lelkizésre rágódásra számíts. Ha megfigyeled egy hetero kapcsolatban ki vannak figurázva a nők ahogy könnyen megsértődnek, félre értenek dolgokat, rágódnak magukban kis szarokon. Ezt aláírom. Nekem 24 évesen egy nagyon rövid kapcsolatom volt egy pasival így amikor a barátnőmmel össze jöttünk még azt se tudtam egy kapcsolatban hogy viselkedjek, nemhogy egy másik nővel. Ő a maszkulinabb én csajos vagyok és mégis neki olyan a kis lelke mint a hajnali harmat, én meg szókimondó és spontán vagyok 😅 és mivel sok dolgot én nem veszek fel azt hiszem ő sem. Ha van egy konfliktus most már az elején próbálok belőle kikeveregni hogy ez nem a világ vége, de eleinte belementünk belerágtuk magunk depiztünk ő sírt de a legaprób félmondaton vagy hangsúlyon. Persze ez nem örök érvény lehet javulni, szokni a másikhoz, meg nem mindenki ilyen, de a lányok nagyobb része érzelmi lény mint a fiúknak. A lányok a szex után szeretnek összebújni, romantikázni, mi mindig kibeszéljük milyen jó volt nézünk egymás szemébe, nevetgélünk, az exemmel mi is mindig egymásnak háttal az ágy két végében aludtunk, ezt nem tudnám és nem is akarnám megtenni a mostani párommal. Én nagyon sok helyen látom ugyanezt lány pároknál. De ha olyan szörnyű lenne nem lennénk együtt igaz? Ezért cserébe a pozitív oldal is nagyon mély. Nagyon nagyon szeretjük egymást, én mindigis 23 évig hánytam a romantikától most meg ránézek és tele vagyok nagyon mély szeretettel. Lehet vele cukiskodni, nekem ez hiányzott a pasikból, folyton minden kreatív dolgot készítek neki, nagyon mély a kapcsolatunk. Nagyon megértjük egymást és nincs az hogy azt érzem félvárról vesz. Nincs az a pasis önérzete amiért nagyon hálás vagyok. Szexben sokkal sokkal odaadóbb mint az eddigi 6 férfi partnerem nagyon igyekszik, és sokkal intimebbnek érzem. Arra készülj ha még nem tusztáztad magadban hogy csakok kellenek és a környezeted nem tudja/nem fogadja el az is nagyon nagyon nehez
2020. jún. 16. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok De gondolom azt te is érzed ha szexelsz egy jót azzal, akivel amúgy még össze is jönnél, nem fordítasz neki hatat az aktus után🤷🏽‍♀️
2020. jún. 16. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de ez szerintem is a te sarad, nem okés szex után csak úgy elfordulni pláne bealudni, de szerintem sok srác is kiakadna ezen, nem csak a nők.

Lehet neked eddig nem tűnt fel, de te küldtél kevert jeleket, de a dolog még menthető.

Ezen kívül nekem ebből nem tiszta, hogy te most biszex vagy-e vagy transz is? Vagy csak kevered a szezont a fazonnal?

nemi identitás=férfi vagy vagy nő

szexuális orientáció=kihez vonzódsz

Most melyikről van szó??

2020. jún. 16. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezen kár kötekedni, egyértelmű hogy mire gondolt
2020. jún. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!