Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok érdekelne az ilyesmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok érdekelne az ilyesmi titeket?

Figyelt kérdés

Alapvetően hetero lánynak tartom magam, eddig csak férfiakkal voltam kapcsolatban, velük is éltem meg a szexuális vágyaim. Jelenleg nincs kapcsolatom eddig 2 barátom volt. Egy ideje érdekel hogy milyen lehet lánnyal kipróbálni ezt azt, nem feltétlenül szexre gondolok csak egy kis simogatás csókolózás. Senkinek nem tudnám bevallani a környezetemben hogy van egy ilyesmi vágyam ez egy nagy titkom. Esetleg van még más lány is így ezzel?

18/L

2020. jún. 10. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebben voltam így én is
2020. jún. 10. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:
És mi lett? Próbáltál ki dolgokat?
2020. jún. 10. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
én is voltam így, ki is próbáltam az egyik barátnőmmel, de azóta is heteronak valjuk magunkat, a barátnőmnek már családja is van
2020. jún. 10. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is heterónak vallottam magam, aztán eljutottam arra a pontra, hogy leszarom. Nekem is vannak olyan vágyaim, kíváncsi vagyok a rendes szexre is lánnyal, és teljesen beindít a gondolata. Képes lennék kapcsolatban is lenni lánnyal és az utcán is megnézem őket. Ez van. Nem kell ebből nagy tragédiát csinálnod.
2020. jún. 10. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Sokan vannak igy. En is ilyen voltam, szex nálunk sem volt csak amiket említettél. Es legalább olyan jó volt, mint ahogy elképzeltem:)

19l

2020. jún. 10. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Így voltam régen, aztán szakítottam a barátommal és azóta megtaláltam életem szerelmét aki egy nő. Nem tudhatod mi lesz a szexualitás elég fluid főleg a biszex nőknél. Nagyon az érzelmek irányítanak minket. Én azért mostmár megállapodom mellette 😊
2020. jún. 11. 00:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már kivel kipróbálni? "Sima" leszbikus vagyok de bármikor benne lennék ilyenben.
2020. jún. 27. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze..... Kipróbálnám én is.....
2020. aug. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!