Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves leszbikus lányok! Nem féltek attól,hogy nem lesz párotok?
Figyelt kérdés
Itt vagyok 24 évesen, lassan 25 és tartok attól, hogy nem lesz senkim.A társkeresőkön is sok a tizenéves, facebookon pláne,vagy éppen a 30+-os korosztály.Nincs velük bajom, csak nagy a korkülönbség nekem.2020. máj. 26. 07:04
11/16 anonim válasza:
Szerintem ugyan ennyien vagyunk mint ők csak ők merészebbek meg jobban felrakják maguk mindenhova. Én azt hittem pasim lesz aztán nem találtam olyat aki tetszik, aztán magamra erőltetem egyet majd rájöttem hogy nekem nő kell, de aztán azt gondoltam nekem senki nem kell egyedül akarok lenni örökre. És aztán valahogy HER en amit puszta kíváncsiságból töltöttem le nulla párkeresési szándékkal, össze akadtam a barátnőmmel, és azóta együtt vagyunk. Soha nem tudhatod mikor fut be valaki az utolsó pillanatban 😚
12/16 anonim válasza:
24 éves vagyok. Még nem találtam meg a párom, mondjuk nem is mondhatnám, hogy olyan nagyon aktívan kerestem volna, mert általában bulik vannak, ahol összegyűl ez a közösség, én pedig nem szoktam ilyen helyeken megfordulni. Szóval csak a társkeresőket néztem, de igazad van, valahogy ebből a korosztályból én se találok senkit (aki nekem is szimpatikus). De majd lesz valamikor. Lehet, hogy még nem jött el az ideje, de én hiszek abban, hogy egyszer majd találkozok valakivel.
Ne görcsölj rá, és ne szorongj miatta :) Attól csak rosszabb lesz. Jár nyitott szemmel és szívvel inkább.
13/16 anonim válasza:
Sok sikert nektek!
Én is sokszor mondom hogy macskás néni leszek. 😂
14/16 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék egyedül maradni, de inkább lennék egyedül, mint egy szar kapcsolatban. emellett ha egyedülállóként lesz gyerekem, hivatásom, ami inspirál, és szexpartnereim, az nem hangzik egy rossz életformának. 20/L/L
16/16 anonim válasza:
Én sem félek, inkább egyedül, mint rossz kapcsolatban és jelenleg nem is keresek senkit, nem lenne időm sem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!