Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Nektek kik voltak a gyerekkori "crush"-jaitok?
Néha elmerengek a gyerekkoromon, és olyan elképeztően egyértelmű, hogy mennyire gay gyerek voltam. Én például rajongtam Dianaért a Scooby-Dooból, Hermioneért a Harry Potterból, Gwenért a Total Dramaból, Belleért a Szépség és a Szörnyetegből, stb. Így visszagondolva hihetetlen, hogy miért csak tizenéves koromban esett le a tantusz.
Nektek is voltak ilyen "szerelmeitek"? Kíváncsi lennék, hogy másoknak kik.
nekem barbie XD
nem érdekel ha ciki mert szerintem nem :/
Ne kövezettek meg,de a halott menyasszonyból,a hallott menyasszony.Nem is maga a külseje,de olyan aranyos volt a viselkedése.Plusz Scooby dooból nekem is Diána,Mulan,totally spiesból Sam ugyan úgy.Nekem a melegségem inkább valós személyek iránt voltak. :"D
Például oviba az első óvónő nagyon kedves volt.Mindig oda mentem hozzá,hogy kaphatok e buksi simit. :")
Nekem is elég sok meleg pillanatom volt.
Én már gyerekként is valahogy külön tudtam választani hogy melyik lány karakterre akarok hasonlítani és melyik tetszik.
Pl. volt a Witch című mese, abból én Corneliára akartam hasonlítani, de Will-ért voltam oda :)
Vagy pl. én mai napig nagy animés vagyok, és volt az az anime hogy Nana (igen, én már akkor is ilyen komoly témájú animéket néztem) na hát én Hachira akartam hasonlítani és Nana volt a bálványom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!