Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem sosem fogok találni olyan lányt, aki hozzám illik, mert túl elvont, nem átlagos, furcsa, bizonytalan és szomorú vagyok. Más is érzett már így?
Mindenki valaki olyat keres, aki határozott, rendben van önmagával, nincsenek kétségei semmiben, életvidám. Amit persze meg is értek. Nyilván senkinek nem kell egy enyhén depressziós, elvont lélek, aki még nem teljesen kifejlett személyiség és sok dologban nem határozott, hogy mit szeretne. Bele kell törődjek, hogy amíg ez van (és hát kitudja meddig lehet ez így, évek munkája is lehet) addig ne is álmodjak arról, hogy lesz valakim? Csak csendben húzódjak meg és tegyem magam hasznossá?
Elnézést az önsajnáltatásért, de eléggé elkeseredettnek és szeretethiányosnak érzem magam...
2#es vagyok
Ha szeretnél írhatsz nyugodtan
Hátha két vak tyúk talál szemet :)
Ugyanezt érzem basszus:/
En is csak igy vagyok magamban. 19l
Ismerős szitu,én évekig így voltam ezzel,-s mostanság megint egyre többször-mire az élet az utamba sodorta azt a lányt,aki elfogad(ott) úgy,ahogy vagyok,szeret(ett) olyannak amilyen vagyok,támogat(ott),megért(ett),akinek a hibáimmal együtt is hibátlan voltam/vagyok.Igaz,bár külön vagyunk,-ami remélem változni fog-de én azt akartam ezzel mondani,h bármilyen nehéz is,Ne süppedj magadba,az élet mindenki számára tartogat egy másik személyt,aki elfogadja a stiklijeid,támogat,és úgy szeret ahogy vagy
:)
30/N
Először is ezért soha ne kérj bocsánatot. Ha így érzel teljesen rendben van hliszen emberek vagyunk vágyunk arra ,hogy szerethessünk és viszont szeressenek. Van akinek kicsit nehezebb megtalálni a párját van akinek azonnal megy.
Másodszor , ne keresd magadbab a hibâkat, hogy miért nem jön össze. Te ilyen vagy ezt először neked kell elfogadnod.
Mai rohanó világban nem nehéz depressziósnak lenni úgyhogy nyugi nem vagy vele egyedül ez egy állapot ha dolgozol rajta kevésbé fog előjönni a depresszió. De minden esetre fogadd el magad, hogy te ilyen vagy és nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!