Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan, mivel izgatjátok fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, mivel izgatjátok fel a barátnőtöket ha szexet szeretnétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott. Nem vagyok túl tapasztalt, így csak az alap dolgokat tudom. Fél éve vagyok együtt az első barátnőmmel, de nem szeretném ha egyhangú és monoton legyen a szexuális életünk.

Köszi a válaszokat!

20LL

2020. máj. 12. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

megcsókolom, simogatom, egyre lejjebb téved a kezem

vagy volt hogy letapiztam és a fülébe súgtam hogy kívánom és tudta mit szeretnék

2020. máj. 12. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Exemet azza hoztam lázba, izgattam fel, hogy felvettem egy legkedvesebb selyemhálóingem, hozzábújtam az ágyba, megfogtam a kezét és azt a testemre tettem és engedtem hogy végig simogasson, felfedezze a testem és megcsókoltam, puszilgattam.

Nagyon tetszett neki.

L

2020. máj. 12. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Hozzá bújok

Megfogom a cicijét. És/Vagy szenvedélyesebben csókolom mint álltalában.

A 3együtt a leghatékonyabb.

Ő pedig csak a fülembe sugja minden fantázia/romantika nélkül, hogy szeretne sexeleni.

2020. máj. 12. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Hosszú francia csókok közepette megfogom a mellét vagy a fenekét és hozzádörgölöm az ágyékom.
2020. máj. 12. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi távkapcsolatban élünk

amikor együtt vagyunk

- Amikor kiskifli-nagykifliben fekszünk ő a nagykifli es egyre szorosabban és szorosabban hozzányomom a fenekem és agyre jobban hozzá dörgölőzöm, de nem nézek rá nem mondok semmit, csak megvárom míg nem bírja tovább és csinál velem valamit.

- amikor az ágyban fekszünk berakok valami latin számot ráfekszem és elkezdem mozgatni a csípőm és dörgölni hozzá az ágyékom

- Amikro jár kel a lakásban random elkapom hogy megcsókoljam szenvedélyesen majd szép lassan felhajtom a pólóját és a sportmelltartóját és elkezdem nyalogatni a mellbombóját

- együtt zuhanyzuk és egymást mossuk

- beleülök az ölébe

- engem az indít be nagyon ha valamit csinálok és ő hátulról odajön hozzám és szenvedályesen átölel esetleg a mellemet / lent simogat hátulról.

- MASSZÁZSOLAJ! hú az mindkettőnket nagyon beindítja.

Ha külön vagyunk:

- reggelente beviszem a telefonom zuhanyzáshoz és felhívom videochaten

- megnézheti ahogy megmosom az arcom és a fogam de úgy hogy a telefon mögöttem van a masógépen pont a fenekem magasságában és csak póló van rajtam bugyi nem.

- szexi képek/videók ( ez azon függ mennyire vagy szégyenlós nekem négy hónap kellett hogy szexi képet küldjek neki, eleinte nagyon feszélyezett, most pár hónap alatt oda jutottunk hogy a villantásból meztelenség lett a képből videó abból masztizós videó aztán masztizós videóchat, most le tudtam küzdeni a gátlásaim hogy sikerült végignéznie hogy orgazmusom van, persze ez csak oda vissza működik, de van akinek nehezebb feloldódni, ő eleinte csak kapni szeretett képeket de szépen feloldódott .

- Egy fárasztó nap után engedek egy kád vizet beülök egy borral közbe ő videovhaten velem van beszélgetünk hülyéskedünk aztán végig nézheti ahogy megmosom magam azzal a szivacs izével.

- Ez kicsit gyagyásnak tűnhet de együtt tanulunk lenémított videochattel ő néha közelebb jön a kamerához és úgy mozgatja a nyelvét mintha éppen készülne kinyalni valamit engem ez általában be szokott indítani.

2020. máj. 12. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
#5. dehogy gyagyás tökjók!
2020. máj. 13. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!