Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Káromkodás leszbikusságra utalhat?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy káromkodó nő nagyobb eséllyel leszbikus vagy inkább az csak alpáriságra utal? Valahogy olyan nehéz lehet beleszeretni egy káromkodó nőbe egy pasinak (mondjuk nőnek is).2020. máj. 8. 18:56
1/15 anonim válasza:
Alpáriság.
De ez a kérdés a hét kérdése a "leghülyébb" kategóriában.
2/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, de miért? Engem tényleg érdekel.
Amúgy legalább valamiben a legjobb vagyok :-)
2020. máj. 8. 19:00
3/15 anonim válasza:
Ha apud káromkodik, akkor ő "homár"? xD
4/15 anonim válasza:
Dehogyis, ez nem függ össze vele...de persze ez nem zárja azt ki, hogy az a személy éppen leszbikus, de valaki nem lesz attól nagyobb eséllyel az, ha sokat káromkodik xd Amúgy meg valakinek az jön be ha trágárul beszél a másik fél (de mondjuk ez ritka).
5/15 anonim válasza:
Semmit nem jelent szexuálisan, csak azt hogy bunkó és alpári. Ahogy az sem jelent semmit ha egy nő szereti a sört, vagy a focit, vagy a forma-1-et, vagy a boksz meccseket nézni. Attól még ugyanúgy lehet hetero teljesen.
6/15 anonim válasza:
Ez hülyeség. Bár, ha a pasikkal mindig káromkodva beszél, a nőkkel pedig feltűnően kedves, akkor lehet benne valami.
7/15 anonim válasza:
Ha az ágyban mocskosan beszél az nagyon izgató.Pl,hogy "csak a te rib@@ncod vagyok vagy "a rib@@ncom vagy".😛😛
8/15 A kérdező kommentje:
hát nem tartunk ott
2020. máj. 8. 21:30
9/15 anonim válasza:
Az egyik nem zárja ki a másikat. Nem minden leszbikus káromkodik és nem minden káromkodó leszbikus. Ez nem utal az ember nemi identitására.
10/15 anonim válasza:
Szerintem inkább alpáriság ez, mint az érdeklődési kör ismertetőjegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!