Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van más is így ezzel, még ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is így ezzel, még ha amúgy nem tud elképzelni szexet fiúval (film)?

Figyelt kérdés
Nem voltam sose fiúval, de nagyon tetszenek az olyan szexfilmek, ahol shemale és lány van együtt. Ki is próbálnám. A többi, vagy úgy mondjam normál fiúk nem érdekelnek. Más is van így vele?

2020. ápr. 29. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A shemale is férfi, csak rakatott melleket magának.
2020. ápr. 29. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, vannak páran akik még így vannak vele. Nincs meg az érzelmi/szexuális kötődés esetedben a férfiakhoz, ezért "kell" hogy a tudatod azt higgye tulj.képpen nő, csak kicsit "más" a filmben lévő szereplő.
2020. ápr. 29. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

1# és nincs szőrös eres teste, és kellemes női illata mozdukatai vannak

Egyszer én is kipróbálom eggyel

2020. ápr. 29. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert engem pont a pénisz taszít legjobban fiúkban. Én sok fiút helyesnek találok meg képes lennék randizni velük, csókolózni is, de lefeküdni képtelen lennék mert annyira taszít, és nem tudnék mit kezdeni vele, megfogni se nemhogy mást. Meg szerelmes se tudnék fiúba lenni.

Nem kategorizálom magam amúgy, nem tudom hogy így leszbikusnak vagy biszexnek számítok, de nagyon nem is izgat.

2020. ápr. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!