Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az a határ, ameddig egy lány lehet fiús?
Figyelt kérdés
Nem a fiús kinézetű lányokra gondolok. Hanem egy olyan lányra akinek szép hosszú haja van, nem öltözködik fiúsan se, de a járása nem a legnőiesebb. Meg még ilyen apróságok, jobban szeret irányítani, vagy fiús dolgokat csinálni pl gördeszkázni/videojátékozni.
Ez nálatok kizáró ok lenne? (tudom, mindenkinek más az ideálja)
2020. ápr. 23. 18:32
1/2 anonim válasza:
Nekem ez tetszene. Külsőre ne legyen fiús, nálam ez számít
2/2 anonim válasza:
Én ilyen vagyok például. Hosszú haj, lányos arc, test, nem öltözködöm fiúsan, viszont a járásom egyáltalán nem nőies és imádok fiús dolgokat csinálni (pont azokat is amiket leírtál):D
Nekem pedig teljesen bejönnek az ilyen típusú lányok:)
Szerintem nincs határ benne.. mindenki olyan amilyen és azt csinálja amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!