Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én vagyok ilyen peches,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen peches, hogy leszbikusként majd' 25 évesen még sosem csókolóztam, nem, hogy szexeltem volna?!

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát pont ezt mondom hogy nem! az előttem szóló osztott hasonló nézeteket
2020. ápr. 22. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
bocsi 11es azt hittem az én kommentemre írsz. nem tudok kommentet törölni, béna vagyok
2020. ápr. 22. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem lehet kommentet törölni.

De jól mondják.Nem az első szexnél dől el kihez vonzódsz te észlény!🙄 Már 6 évesen is a nők vonzottak,csak ez akkor még nem.volt tudatos,később jöttem rá,ahogy visszatekintettem az akkori énemre.😀

2020. ápr. 22. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Elso csókról mondj le h szerelmeddel lesz, de elso szexről ne, figyelj tudom nem ez a legjobb időszak de hívj el lanyokat randizni beszelgess veluk caokolozz aztan ha szerelmes leszel az szuper es jöhet a következő lépés ha nem akk tovább keresel, egyszóval csak élj!
2020. ápr. 23. 00:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó:Pedig úgy az igazi.Ha életed első csókját azzal váltod,akibe nagyon szerelmes vagy.😀
2020. ápr. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!