Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a távkapcsolatot a jelenlegi helyzetben?
Figyelt kérdés
Kategória fontos, nem véletlen raktam ide, mivel lányként én is lánnyal vagyok távkapcsolatban, ezekre a tapasztalatokra vagyok leginkább kíváncsi. Meg leginkább olyanokra, akik tényleg nem/alig tudnak találkozni.2020. ápr. 20. 13:37
2/5 anonim válasza:
Nehezen és a legrosszabb, hogy ki tudja mikor ér véget ez a szar, csak reménykedhetünk.
3/5 anonim válasza:
Kicsit filozofikus szemmel nézve a dolgot hiába drámai a helyzet, de azért megérthető. Jobban bírom most a távollétét, mint mondjuk ha egyszerűen csak nem érne rá a találkozásra a sok munka meg egyéb elfoglaltság miatt.
Illetve nekem is van most annyi dolgom, ami kellőképpen lefoglal.
Tudom, hogy így biztonságosabb, ha nem császkálunk. El kell fogadni.
4/5 anonim válasza:
Nehezen, sok a veszekedés kettőnk között, de végülis mindig megbeszéljük.. Aztán úgy vagyunk vele, hogy túl vészeljük ezt is mint sok más dolgot.
5/5 *Felhasználói név válasza:
... nehezen! :D
Megy a videóhívás, beszélgetés, üzenet. Dolgozuk mindketten, így ezzel is jobban telik az idő, de nagyon hiányzik.
Igaza van az előttem kommentelőnek, most emiatt a helyzet miatt valahogy mégiscsak jobban elfogadjuk, nem könnyű de úgysem tudunk mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!