Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy viselitek a távkapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a távkapcsolatot a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés
Kategória fontos, nem véletlen raktam ide, mivel lányként én is lánnyal vagyok távkapcsolatban, ezekre a tapasztalatokra vagyok leginkább kíváncsi. Meg leginkább olyanokra, akik tényleg nem/alig tudnak találkozni.
2020. ápr. 20. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Sehogysem,nagy a baj.
2020. ápr. 20. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen és a legrosszabb, hogy ki tudja mikor ér véget ez a szar, csak reménykedhetünk.
2020. ápr. 20. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit filozofikus szemmel nézve a dolgot hiába drámai a helyzet, de azért megérthető. Jobban bírom most a távollétét, mint mondjuk ha egyszerűen csak nem érne rá a találkozásra a sok munka meg egyéb elfoglaltság miatt.

Illetve nekem is van most annyi dolgom, ami kellőképpen lefoglal.

Tudom, hogy így biztonságosabb, ha nem császkálunk. El kell fogadni.

2020. ápr. 20. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, sok a veszekedés kettőnk között, de végülis mindig megbeszéljük.. Aztán úgy vagyunk vele, hogy túl vészeljük ezt is mint sok más dolgot.
2020. ápr. 20. 16:53
 5/5 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

... nehezen! :D

Megy a videóhívás, beszélgetés, üzenet. Dolgozuk mindketten, így ezzel is jobban telik az idő, de nagyon hiányzik.

Igaza van az előttem kommentelőnek, most emiatt a helyzet miatt valahogy mégiscsak jobban elfogadjuk, nem könnyű de úgysem tudunk mit tenni.

2020. ápr. 21. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!