Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek mennyire megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire megy könnyen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyeken jártatok már sikerrel? Jó persze gondolom aki alapból könnyen ismerkedik, neki nem túl nehéz nyitni mások felé.

Társkeresőkről van valami jó tapasztalatotok?

2020. ápr. 16. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Társkeresőn csak szélhámosak vannak,
2020. ápr. 16. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem igaz, amit az 1-es ír. Vannak jó emberek is, csak keresni kell őket.
2020. ápr. 16. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Az a gond az emberek nagy részével, hogy fogalmuk sincsen, hogyan kell ismerkedni. Sablont hiába tanul be, nem képes improvizálni.

Önfejlesztéssel majdhogynem minden körülmények között lehet ismerkedni. Van amiből csak barátság lesz, van, amiből akár több is.

2020. ápr. 16. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

#1-es, #2-es igen vannak lehetséges partnerek a társkeresőkön is, miután kiszűrted a 99%-nyi kamus pasit, meg 3.-nak lányt kereső párokat.

Ha kimondottan lányokkal szeretnél ismerkedni akkor sima bulik helyett próbáld (majd a járvány levonultával) az Ösztrosokk parykat.

2020. ápr. 16. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát ha partizni szeretne, persze. De mi van ha full introvertált, vagy neten könnyebben ismerkedik, mint élőben? Továbbra is azt mondom keresni kell. Ott van pl. pinkvanilla, nekem sikerült belebotlanom anno 2 normális emberbe is. Sőt még itt is lehet ismerkedni, itt a szerelem is rám talált ;)
2020. ápr. 16. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Csak interneten ismerkedtem eddig, de annyira elment a kedvem tőle. Belefáradtam már abba, hogy a legtöbb ember, akivel elkezdek beszélni az nem beszédes, és itt nem csak a leszbikus kategóriára gondolok, hanem más, nem szexualitással kapcsolatos kategóriára is.

Hamar elmegy az ember kedve, mikor azt hiszi, hogy talált valakit, akivel lehet beszélgetni/ismerkedni utána egy idő utána alig válaszol és a többi.

Ha már itt járunk, aki szeretne beszélgetni/ismerkedni nyugodtan írjon.:)

2020. ápr. 16. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Kib@@@szás leszbikusnak lenni,mert nagyoooon sok nő heteró,így kevés választék marad.🙄🙄🙄😑
2020. ápr. 16. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egyszer ismerkedtem interneten, de soha többé. Mindig élőben és olyan helyen, ahol egy kicsit kiengednek az emberek: buli, koncert, fesztivál, túrázás, sportnap, de volt hogy gimisként elmentem paradicsomot szedni és ott ért egy kaland :)

Nyilván nem torkollott minden esetben vad szexbe illetve életre szóló kapcsolatba, de azért gyakran történt ez-az.

Szerintem sokan ott rontják el, hogy totál rákészülnek és ha randit kérnek tőlük, úgy fogadják, mintha egy házassági ajánlat lenne. Aztán ha nem jön össze kész a tragédia. Meg azt nézik hányszor NEM sikerült. Ha én azt számolgatnám, hányszor néztek rám döbbent arccal amikor csókot kértem, akkor már rég apáca lennék egy lakatlan szigeten.

Ismerkedni kell, emberekkel találkozni (jó, nem most) és nem suliban meg melóhelyen, akiket akkor is látsz, ha nem akarsz, hanem KIMOZDULNI.

Látom unokaöcsémet (hiába fiú, a gond ugyanez). Soha nem mozdul ki a haveri köréből, persze csajozni azt akarna, de a telefont pötyögtetve nem fog. Az annyira súlytalan, személytelen. Teljesen tévútra visz, főleg a sok elferdült influenszer, akik azt sugallják, kockás has, béjemvé és tengerpartos háttér nélkül senki vagy. Az átlagos embereknek (függetlenül ki melyik kapura játszik) teljesen elveszik az önbizalmát.

(L, tök mindegy hány éves)

2020. ápr. 16. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:

"Társkeresőn csak szélhámosak vannak"

Na vajon miért is???

Mert te vagy az, aki azt a szélhámosságot kiváltja belőlük!

Ja és fogadni merek, hogy pasi vagy és nem "lány" xD

Mert milyen érdekes, hogy akikkel ismerkedek LMBTQ csoportokban az instán, szinte mindegyikkel jól kijövök, egyikkel sincs bajom, sőt!

Valamennyi lánnyal már találkoztam is és azóta is nagyon jó barátnők vagyunk.

Igaz, vannak tényleg bunkó és flegma lányok, azt nem vitatom, DE...

Hogy ott "mindenki" az lenne, az már erős túlzás!

Ja a KAMU "CSAJOKRÓL" még nem is beszéltem!

L

2020. ápr. 16. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:

ma 13:09

Nem mondasz újat xD

Ezt sajnos én is tapasztalom.. bár hála Istennek nem sok ilyen van xD

L

2020. ápr. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!