Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leszbikus vagyok?
Biszibaszi vagyok. Az mit jelent? Hát igazábol nem tudom, de minden izgat, és semmi...
Egy dolgot megállapíthatok. Az értelmi képességetek, valahol egy elcsapott gázlóbéka szintjén ér véget.
Nem hinném, hogy leszbikus vagy, bár ilyenkor megeshet az is, hogy csak a gátlásaid miatt nem tudsz, úgy tekinteni a nőkre.
Viszont az biztos, hogy van benned valamennyi vonzalom a nők felé. Simán lehet, hogy csak biszex vagy. A biszexualitás elég széles skálán mozog, vannak olyanok, akik majdhogynem "hetero" biszexek, meg vannak olyanok is akik majdhogynem "meleg" biszexek.
Ne aggódj ezen, nem kell erőszakosan bekategorizálnod magad. Idővel úgy is érezni fogod mit akarsz.
17/LL
"Lányok felé még nem éreztem érzelmeket csak felizgulok rájuk. Fiúk felé mindkettőt éreztem."
Ez alapján biszexuális heteroromantikus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!