Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol találhatnék olyan (idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan (idősebb) leszbikus vagy biszex nőt, aki szívesen tanítgatna egy fiatal lányt?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék kapcsolatot, ezért nem akarok egy leszbikus lány érzéseivel játszani, az nem korrekt.

Kíváncsi vagyok, nyitott és sok mindent szeretnék megélni, kipróbálni...

2020. ápr. 9. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szexkapcsolatot keresel egy nővel. Tanítgatni senki sem fog. Kölcsönös örömszerzésre viszont találhatsz akár itt is valakit.
2020. ápr. 28. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

hogy te mekkorát tévedsz.

2020. ápr. 28. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyaltalan nem gond ha valaki nem komoly kapcsolatot keres hanem csak szeretne tapasztalatot szerezni ;)
2020. nov. 9. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a reakciókat sajnos. Ha van egy szűz lány, nő hiába jön ösztönösen a szex része. Akkor is egy csomó dologra rá kell jönni, ki kell tapasztalni. Tehát ergo meg kell tanítani...
2021. jan. 9. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz:)
2021. jan. 10. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!