Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Próbáltátok már a párotokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már a párotokat pisilés közben csókolni?

Figyelt kérdés
Melyikre koncentrál jobban? Abbahagyja a pisilést? Vagy megy a kettő egyszerre? Kérlek normális válaszokat a szerelmemet nem hagyja nyugodni a kérdés és mi most távol vagyunk, hogy kipróbáljuk!
2020. ápr. 5. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez a kérdés. XD
2020. ápr. 5. 23:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Komolyan ezzel zaklat az éjszaka közepén..
2020. ápr. 5. 23:53
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Attól is függ hogy a száján vagy a punciján csókolod.

Ha a száján , és tényleg szeret,akkor abba fogja hagyni a pisilést, ha a punciján akkor viszont elengedi magát, teljesen átadja magát az érzésnek és még kellemesebb lesz neki a pisilés.

2020. ápr. 6. 00:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Erre azt írta, ki a pcsa dugja le a fejét a budiba
2020. ápr. 6. 00:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez több mindentől függ, pl. mennyire feszíti a vizelethólyag (mennyire kell neki), illetve mennyire tudja magát elengedni. Ha a csókba nagyon beleéli magát, akkor abbamarad a vizeletürítés, mivel a gátizmok elkezdenek összehúzódni a szexuális izgalom hatására ami összehúzza a húgyvezetéket.

Tessék itt a tudományos magyarázat. Nem tudományosan, meg ha ez izgat titeket akkor próbáljátok ki :D

2020. ápr. 6. 00:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazad van! Köszi szépen!
2020. ápr. 6. 00:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet idiótának nézni engem, de nekem volt már olyan, hogy bejött a párom miközben pisiltem és puszit adott. Ugyanúgy tudtam pisilni.

Vagy nem erre irányult a kérdés? :D

2020. ápr. 6. 08:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Én erre gondoltam úgyhogy jó!! Csak ő képzelte nagy csókolózással:D
2020. ápr. 6. 08:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Király kérdés, imádom :D

#4 kérdező, igaza is van!

Még nem próbáltam, olyan volt velem is, mint a 7esnek, de ez a nagy csókolózás nem hangzik túl jól :D

2020. ápr. 6. 10:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekem is fura! Csak ő ilyen kattant, nem normális szegény!
2020. ápr. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!